Sve je ovo dobro da ne može biti bolje još pogotovo ako su ove babe napustile dionicu što ih je Sanader pozvao da ulažu.Sada kad se ovo lijepo očisti i ostane onaj tko misli ozbiljno trebalo bi da uvedu porez na kapitalnu dobit da ne trpimo ovakve ili slične padove.Želim što brži izlazak svih babetina van iz ove dionice.[angry]
pozdrav kolegama koji nisu prodali…izdržat ćemo ovo ..
pa nije pala atomska bomba a nije počeo ni 3 svj.rat pa prema tome nema ni razloga za ovakvu paniku
je li IGH sad u blokadi? …molim da mi netko kaže..vidim da je potrgovano samo 54 kom do 10:50
Kolega wiking, evo htio bi pitati što mislite koliko je članova foruma prodalo dionice?
Onako u postocima?
Recimo IGH? Ja kažem barem 75-80%
Nemam ih malo ali nijednu. Možda sam trebao prije tjedan dana ali sada vjerojatno neću još koju godinu.
Kolega wiking, evo htio bi pitati što mislite koliko je članova foruma prodalo dionice? Onako u postocima? Recimo IGH? Ja kažem barem 75-80%
ja nisam
Kolega wiking, evo htio bi pitati što mislite koliko je članova foruma prodalo dionice?
Onako u postocima?
Recimo IGH? Ja kažem barem 75-80%
nekih 30%(43 komada nije puno) al bi bilo i vise al ponestalo je likvidnosti kao i na ingri.Kad se sada malo digne bit ce bull trap i bude barem jos 20% prodalo
matrix90: ” Kolega wiking, evo htio bi pitati što mislite koliko je članova foruma prodalo dionice? Onako u postocima? Recimo IGH? Ja kažem barem 75-80% ” nekih 30%(43 komada nije puno) al bi bilo i vise al ponestalo je likvidnosti kao i na ingri.Kad se sada malo digne bit ce bull trap i bude barem jos 20% prodalo
Mislio sam s jučerašnjim danom,a li dobro.
Izgledan scenarij, no u tome i jest čar burze.
pozdrav kolegama koji nisu prodali…izdržat ćemo ovo .. pa nije pala atomska bomba a nije počeo ni 3 svj.rat pa prema tome nema ni razloga za ovakvu paniku je li IGH sad u blokadi? …molim da mi netko kaže..vidim da je potrgovano samo 54 kom do 10:50
pogledaj stranicu prije
u blokadi je
Nisam prodavao, ni nadokupljivao, niti mislim, a srednji ulaz mi je 11.500.
pa nije pala atomska bomba a nije počeo ni 3 svj.rat pa prema tome nema ni razloga za ovakvu paniku
je li IGH sad u blokadi? …molim da mi netko kaže..vidim da je potrgovano samo 54 kom do 10:50
zadnja transakcija je u 10.08
12.001,00 8 10:08:11
12.002,00 1 10:08:11
12.100,00 1 10:08:11[sad]
Ne tako davno imali smo sličnu situaciju zvali su je Azijska kriza,danas je pak Američka kriza.Scenarij mi se čini sličan.Što se tiče Igh-a ovo je smiješna cijena i ne pada mi napamet prodavati.Kupnja puno bolja opcija!!!!