Definitivno ne izgleda obećavajuće jutros, samo za vašu informaciju donji limit je na 12.081,57.
bmw: ” Zanimljiv je taj TA kolega von braun prema potrebi[thumbsup] ” Prema potrebi čega? Šta ne valja. Uvijek prihvaćam popravke.[thumbsup] Ovo na grafu je preočito, nema još na vidiku promjene trenda.
Graf je svakako dobar nije loše biti sada u kešu zar ne[thumbsup]
Bez komentara:
Kupnja Cijena
1 13.255,00
5 13.013,00
1 13.012,00
1 12.950,00
10 12.901,00
Cijena Prodaja
12.650,00 3
12.695,00 1
12.799,00 10
12.800,00 11
12.899,00 9
Danas je dokup neminovan. Samo po kojoj cijeni cemo ga dokupljivati?
Gledajući današnje transakcije, zaključujem da su izašli ‘ mali ‘ dioničari.
Prvenstveno pod time govorim o ograničenim dioničarima. Nadalje jako bi bilo zanimljivo, ali i komično kada bi netko stavio tansakcije i uvidio da su to rušili sa zapravo 1-2 dionice, što u prijevodu znači bivši paket HT-R-A, zar ne?
Očito ih je ‘ pogodilo stanje na drugim većim svjetskim i regionalnim burzama, no to je još jedan dokaz da dok tržište gubi, neki zarađuju, a neki gube.
[smiley]
Gledajući današnje transakcije, zaključujem da su izašli ‘ mali ‘ dioničari.
Prvenstveno pod time govorim o ograničenim dioničarima. Nadalje jako bi bilo zanimljivo, ali i komično kada bi netko stavio tansakcije i uvidio da su to rušili sa zapravo 1-2 dionice, što u prijevodu znači bivši paket HT-R-A, zar ne?
Očito ih je ‘ pogodilo stanje na drugim većim svjetskim i regionalnim burzama, no to je još jedan dokaz da dok tržište gubi, neki zarađuju, a neki gube.
[smiley]
ajd bar si posten pa si se javio,vidim da svi oni prekaljeni borci na trzistu su umuknuli[wink] .Nego hocemo li ulagat u znanje[lol]
matrix90: ” Gledajući današnje transakcije, zaključujem da su izašli ‘ mali ‘ dioničari. Prvenstveno pod time govorim o ograničenim dioničarima. Nadalje jako bi bilo zanimljivo, ali i komično kada bi netko stavio tansakcije i uvidio da su to rušili sa zapravo 1-2 dionice, što u prijevodu znači bivši paket HT-R-A, zar ne? Očito ih je ‘ pogodilo stanje na drugim većim svjetskim i regionalnim burzama, no to je još jedan dokaz da dok tržište gubi, neki zarađuju, a neki gube. [smiley] ” ajd bar si posten pa si se javio,vidim da svi oni prekaljeni borci na trzistu su umuknuli[wink] .Nego hocemo li ulagat u znanje[lol]
Nema problema ja sam za ulaganje, u bilokojem smjeru, naprosto ovo je još jedan izazov za mene, ali i za ostale ‘ čelične ‘ kolege.
[proud][thumbsup]
jel vidis sto psihologija trzista radi,nisam mogao vjerovati da se to moze dogoditi.Pa neki bi za 1 kunu dali samo da izadju.Nema tu vise ni FA ni TA,ako se sad ne ocisti trziste nece nikada[thumbsup]
jel vidis sto psihologija trzista radi,nisam mogao vjerovati da se to moze dogoditi.Pa neki bi za 1 kunu dali samo da izadju.Nema tu vise ni FA ni TA,ako se sad ne ocisti trziste nece nikada[thumbsup]
Jasno, psiha pilića, no to se ne može mijenjati.
U četvrtak sam skinuo sav cash iz fonodova; danas mi je na raspolaganju, namjeravam ubosti nešto IGH, jer je ovo vrlo dobra prilika.