Dana 16.01.2008. Direktor Instituta građevinarstva Hrvatske Jure Radić i predsjednik Ruske akademije inženjerstva, Boris V. Gusev potpisali su sporazum o osnivanju zajedničkog Instituta građevinarstva u Moskvi. Institut će se u prvo vrijeme baviti projektiranjem, a zatim stručnim nadzorom i laboratorijskim ispitivanjima.
jes ti kolega prespavao zadnjih par dana… o tome je već bilo riječi, nije to nova vijest… ako je to pokušaj ulijevanja optimizma , mislim da nam to neće puno pomoći u ovako katastrofalnoj situaciji…[shocked]
Nadzire li se kraj ovome crvenilu skoro?
Imat cu keša za 2 dana,pa da znam šta ću,pa da malo nadokupim neki paketić.
Ne znam, ali ako odemo ispod 13k kuna ovih dana, 12k nam ne gine.[embarass]
Bez brige kolega, očekivano stanje, jer naprosto cijelo tržište je negativno reagiralo, no kao i uvijek uvijek će biti onih koji su žalili za prilikama.
Ak ne odemo ispod 13 , 14 k nam ne gine !
Von Braun: ” Ne znam, ali ako odemo ispod 13k kuna ovih dana, 12k nam ne gine.[embarass] ” Bez brige kolega, očekivano stanje, jer naprosto cijelo tržište je negativno reagiralo, no kao i uvijek uvijek će biti onih koji su žalili za prilikama.
kakva briga..covjeka jedino brine sto nije potonulo vec nize..[lol] [lol]
pa rekao ti je da je u cashu i da vreba povoljnije..
al dobro je nanjusio, svaka cast Braune!
[thumbsup]
Von Braun:
”
”
Ak ne odemo ispod 13 , 14 k nam ne gine !
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
NEgo jesi uletio na 13k Braune?
Kako znaš?[wink]
Pazite zadnjih pola sata kako će fondovi dizati cijene.
matrix90: ” Von Braun: ” Ne znam, ali ako odemo ispod 13k kuna ovih dana, 12k nam ne gine.[embarass] ” Bez brige kolega, očekivano stanje, jer naprosto cijelo tržište je negativno reagiralo, no kao i uvijek uvijek će biti onih koji su žalili za prilikama. ” kakva briga..covjeka jedino brine sto nije potonulo vec nize..[lol] [lol] pa rekao ti je da je u cashu i da vreba povoljnije.. al dobro je nanjusio, svaka cast Braune! [thumbsup]
[thumbsup]