Da, baš sam to mislio prokomentirati. Danas očito nijedna cijena nije prevelika za IGH.
Ode onaj nalog [proud]
Ode “dropulićka”.
Ono je izgledalo prestrašno.
TRANSAKCIJE – IGH-R-ABroj Vrijeme Cijena Količina Ukupno
3545 15:46:26 14.675,00 92 1.350.100,00
Popapan za gablec[cool]
Koga jos treba da pobedimo ?[thumbsup]
Sve ide po asku, šteta što se burza zatvara za koju min. jer tko zna kako će se sutra otvoriti.
Dobro se razvija stvar sa IGH, pogotovo u vrijeme korekcije. teško da većina ljudi uopće može shvatiti koje su implikacije novog strateškog saveza sa Rusima! To je toliko velika vijest da joj cijeli dnevnik tri dana za redom ne bi bio dosta za objašnjavanje! Treba shvatiti da su sada širom otvorena vrata svim hrvatskim građevinarima, proizvođačima opreme, itd.
Treba stvari postaviti krajnje jednostavno… Većina faca po našim gađevinarima su nekadašnji kolege, cimeri, poznanici, prijatelji… a zna se ona: ruka ruku mije!
Mislim da ti Rusi koji su sada partneri nisu “neki tamo”, vjerojatno su to face u Rusiji kao što je Jure u bivšoj državi! A koliki zamah građevinarstva u Rusiji slijedi, bespotrebno je uopće govoritit…
Sve mi izgledniji izgleda potpis jednog kolege u kojem stoji: IGH=INGRA/2, ili tako nešto… Za godinu, dvije moglo bi biti IGH=INGRA=100.000Kn[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ali ne u kratkom roku (op.a)
Hvala kolega Von Braun, pomoglo je! Kakve su Vaše prognoze za sutra i naredne dane?
Za narednih par mjeseci fantastične prognoze, ali za naredne dane ne želim pričati da se ne bi
obrušili MIG-ovi na mene.[thumbsup]
Ne zaboravite na našu nogometnu reprezentaciju i ona ima udjela u sklapanju ovog “strateškog” saveza sa Rusima!!!
Bilo je samo pitanje vremena kada ce se ovo desiti.[lol] [lol] [thumbsup][thumbsup][smiley][smiley]
Pozdrav pridoslici u top 10 pod brojem 8.
Idemo dalje i to brze, vise i jace!
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
17.1.2008
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.249 7,09 Skrb. račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 4.183 2,64 Skrb. račun
4. ĐUKAN PETAR 3.963 2,50 Osnovni račun
5. PBZ D.D. 3.308 2,09 Skrb. račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 3.124 1,97 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 2.487 1,57 Skrb. račun
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.960 1,24 Skrb. račun
9. DEŠKOVIĆ ŽARKO 1.888 1,19 Osnovni račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.873 1,18 Skrb. račun
Ukupno: 34,13
nova faca u top 10?