K/P…411/964 kom
Imam nešto casha. Ostavila baka neku zemlju od par tisuća hektara, pa to prodao.
Dalje je suvišno pričati….[thumbsup]
Widra:
”
Nemojte me poslije prozivati, ja samo prenosim vijesti od poznanika. Nisam novinar.
”
Kolega, hoćete li citirati kakav link. Špekulacije Moskve već traju mjesecima.
Šta ako je to dezinformacija? Mislim da imate stvarnu vijest, da bi ovako iznosili nestručno, rekla kazala.
Ova tem je stvarno postala sprdnja.
Nije to baš rekla, kazala. Ja se time ne bavim. Ono što sam znao to sam i napisao.
Ja riskiro pa se vratio [pray][pray]
Skroz ili ..?
zmrklic: ” Ja riskiro pa se vratio [pray][pray] ” Skroz ili ..?
60% od onog što sam imo, ako ništa drugo oko 6% niže nego što sam prodao
Na burzi ništa nije sigurno…..No, ova vijest je istinita….Sada puno toga ovisi o tome gdje će se prezentirati, kako će se prezentirati, te da li će se uopće prezentirati….
No, ja sam odlučio ući i dokupljivao sam tijekom dana….Još jednom kažam da po mome mišljenju ovo bi se trebalo dobro odraziti na cijenu dionice…..
Na burzi ništa nije sigurno…..No, ova vijest je istinita….Sada puno toga ovisi o tome gdje će se prezentirati, kako će se prezentirati, te da li će se uopće prezentirati…. No, ja sam odlučio ući i dokupljivao sam tijekom dana….Još jednom kažam da po mome mišljenju ovo bi se trebalo dobro odraziti na cijenu dionice…..
Da ovo bu se vjerojatno dobro odrazilo na igh samo ne u smislu rasta nego u blažem padu dionice očekivati rast igh u ovome trenutku ipak nije realno ako se malo pogleda trenutno tržište dionica u americi
Da čovjek ne povjeruje… Kako smo spali na to da dvojimo o tome kako će “Moskva” utjecati na dionicu???
Ja ne dvojim. Sama činjenica da vijest nije puštena medijima tek tako, nego se zapravo prezentira kao ekskluziva (pretpostavljam snimanje za neki od večernjih tv-dnevnika), govori da se radi o velikoj stvari i da je upravi stalo da cijena dionice raste, ako ništa, u inat Mesiću, koji, vidi vraga, opet udara po IGH (i drugima).
A ako se vijest odnosi na ono što sam načuo, bit će to strašan iskorak za IGH. A cijena dionice će slijediti, prije ili kasnije.
Biti će mi žao ako sutra dokupim u plusu i izletim u minusu do kraja dana.
Čini mi se da ipak IGH ne može protiv cjelokupnog tržišta.
Pogledajte kako su fondovi dizali ječer i prekjučer ATGR(preuzimanje ljekarni) i PTKM, pa je danas ipak roknulo. Nadam se da će IGH bar stagnirati, a ne padati.
Ne govorim da ne bi želio da IGH raste, nego predobro poznam ovu dionicu i mogu odmah uletiti kad vidim priliku, ali samo kažem potencijalnim kupcima sutra da malo pripaze.
Bitno je da IGH radi ono što su i najavljivali – šire poslovanje i to na velikom tržištu Rusije. Ovo je vrlo perspektivna dionica i mislim da od nje možemo puno očekivati u budućnosti. A sad, kako će tko isplanirati ulaz, izlazak ili dokup ravnajući se po stanju na tržištu njegova je stvar. Ja sam uvijek za dugoročno investiranje i dokup s vremena na vrijeme a ne špekuliranje i jahanje na valovima.
Pogledajte kako su fondovi dizali ječer i prekjučer ATGR(preuzimanje ljekarni) i PTKM, pa je danas ipak roknulo. Ne govorim da ne bi želio da IGH raste, nego predobro poznam ovu dionicu i mogu odmah uletiti kad vidim priliku, ali samo kažem potencijalnim kupcima sutra da malo pripaze.
Kolega nije ‘ roknulo ‘ već se blago korigiralo, no to je trenutno nebitno kod ovih dviju dionica, jer im u poslovnom ali i diverzifikacijskom polju slijedi organski rast, te širenje u regiji.
Ne zaboravimo da iza njih stoji managment sa iskustvom koje će pretočiti u kapital.