Nemojte me poslije prozivati, ja samo prenosim vijesti od poznanika. Nisam novinar.
Nisi, ja cijelo mislim kako jesi[wink]
Nadam se da sveopće loše raspoloženje na burzi i crne misli koje more ulagače u zadnje vrijeme neće anulirati ovu odličnu vijest! [rolleyes]
Opet dobra vijest u krivom trenutku. Pa ovo nije normalno.
Čekali su i čekali u vrijeme nadokupljivanja i sada baš kad je korekcija, sad oni javljaju.
Ne raste uvijek dionica na dobru vijest. Mogli bi fondovi i nadokupljivati mjesec dana i onda pustiti gore.
Vidjet ćemo. Puno je scenarija.
Iskreno mislim da IGH preočito prati Crobex, i čini mi se da će se odraditi rast na Moskvi, ne znam koliko, ali
će vrlo brzo nakon toga se IGH vratiti rame uz rame Crobexu i ostalim dionicama. Mišljenja?
(kolegama preporučujem da razmisle 2x prije nego kupuju)
Nešto ovako sam i očekivao, samo vijest u potpuno kirvom trenutku!!
Zanimljivo će biti gledati IGH nakon ovoga!!
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Nemojte me poslije prozivati, ja samo prenosim vijesti od poznanika. Nisam novinar.
Kolega, hoćete li citirati kakav link. Špekulacije Moskve već traju mjesecima.
Šta ako je to dezinformacija? Mislim da imate stvarnu vijest, da bi ovako iznosili nestručno, rekla kazala.
Ova tem je stvarno postala sprdnja.
Samo mala nadopuna,
vijest o IGH Moskva je tocna, ali nije odrzana presica nego snimanje zaTV. Pa ce se moci vidjeti danas na Dnevniku (ako je netko komu je nepozeljna ne skine)![thumbsup]
Ako se takva vijest danas/sutra objavi u medijima, po mojem mišljenju IGH će debelo gore.
Kolega, vi ste sigurni u to?
Mislite li da su se sve velike ribe iskrcale iz IGH, da ćemo samo tako odletiti?
Ako imate sigurni info, dokupljujem odma.
kolege, moramo biti pozitivni, a sad, tko će nadokupljivati, to je pojedinačna odluka. ja nadokupio!
Widra: ” Nemojte me poslije prozivati, ja samo prenosim vijesti od poznanika. Nisam novinar. ” Kolega, hoćete li citirati kakav link. Špekulacije Moskve već traju mjesecima. Šta ako je to dezinformacija? Mislim da imate stvarnu vijest, da bi ovako iznosili nestručno, rekla kazala. Ova tem je stvarno postala sprdnja.
Iskreno mislim da IGH preočito prati Crobex, i čini mi se da će se odraditi rast na Moskvi, ne znam koliko, ali će vrlo brzo nakon toga se IGH vratiti rame uz rame Crobexu i ostalim dionicama. Mišljenja? (kolegama preporučujem da razmisle 2x prije nego kupuju)
iskreno mislim da si u kešu!!
[lol] [lol]
nemam IGH, ne namjeravam kupovati, ali ovo je preocito.kad si prodao?[wink]