IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sljedeći tjedan se fond manageri i ostali kupci vraćaju sa skijanja pa treba uhvatit pozicije

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

IGH K/P

Kao što vidite skromno, ali ipak ide po asku.

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

sljedeći tjedan se fond manageri i ostali kupci vraćaju sa skijanja pa treba uhvatit pozicije

E jadni smo mi kad nam burza ovisi o vraćanju fond managera sa skijanja[sad]
Ko da živimo u Las Vegasu.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Malo kilavi danas IGH samo 20 kom je za sad prošlo

I has the money, what I do wif it?

Promet nakon jucerasnjih almost 12 mil. katastrofa! Pa di su svi!?

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

K/P….414/803…opet se trpa prodaja….hm

…dok ide po asku, dobro je…polako…[cool]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

bmw: ” Ako ovaj sa svojim nalogom od 110 dionica na 14950kn kojega cjeli dan pomiče prema gore lupi po prodaji danas smo preko 15000kn ”
…nam ga više…, sad bi mogli jaaaaaaaaaaaako dole [undecid]

Jel to kolega koji je jaaaaaako nadokupio.?[thumbsup]

čekaju da se nakupi prodaja. pa di bi došli da lupe 100 kom po asku?! na 16 k, ne-daj-bože?!

čini se da nešto ovdje ne štima…
zadnja cijena jučer na zatvaranju je bila ako se ne varam 14800..
a sada je 14600 zadnja
zanima kako to da smo još uvijek u plavom(zelenom)—a pali smo
trebali bi biti u minusu u odnosu na jučer
—–gdje sam pogriješio??

Promjena se računa u odnosu na prosječnu dnevnu cijenu a ne u odnosu na jučerašnju zaključnu. Da je netko jučer u 15.59.59. kupio jedan kom po 16.000 to ne bi značilo da je cijena porasla za npr. 15%.

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

thanks lanckok….onda sam ja bio u zabludi…..međutim moj broker mi je prošle godine govorio suprotno —
dakle —” vrijednost neke dionice na kraju burzovnog dana određuje zadnja transakcija iste pa bilo to 1 ili 100 kom , pa je onda ta cijena početna za drugi dan ..odnosno ako drugi dan cijena ide gore pa čak i do same blokade i ako tada nakon utrženih npr 1000 dionica neki lik proda u zadnjoj transakciji samo jedan kom .
po onoj istoj cijeni koja je i jučer bila zadnja —-onda ta dionica neće rasti ništa —–

znači bit će 0 %—–i tako opet u novi dan

a tako je i bilo 2007 cijelo vrijeme jer sam pratio svaki dan VDKT …. samo izgleda da su sada druga pravila
što onda nije loše ….jer onda nas ne treba brinuti to kad neki GRUNF u 16 h i 55 min iz samo njemu znanih razloga proda 2 kom i to bezobrazno jeftino….. onda to ne utječe na cijenu ( pad) baš ništa ….

[sealed]

New Report

Close