Sad već i 14.800, jel to ima neka novost koja će upravo biti objavljena da se ovako skida sa prodaje ili to netko diže cijenu?!
nešto se definitivno događa, kolege, ima netko nekakva saznanja’
Pa nemam nikakva sigurna saznanja ali pretpostavljam da će vrlo vjerovatno uskoro biti objavljeni novi poslovi o kojima se govorkalo i nagađalo u zadnje vrijeme… ( ukrajina , kazahstan ili nešto slično ) … u svakom slučaju siguran sam da će biti nešto što će se svidjeti svim imateljima [proud]
Moram vam priznati da sam bila danas u napasti da ju prodam na neko kratko vrijeme!
Dobro da nisam!
Većina eksperata iz desetak brokerskih firmi očekuje da na meti ulagača bude građevinski sektor, s obzirom na dalje investicije države i građana u nekretnine, kao i širenje poslovanja hrvatskih građevinskih firmi na stranim tržištima. Slijedi brodarski sektor, koji bi mogao privući veću pažnju investitora, s obzirom na dobru potražnju rude u azijskim zemljama.
U tekućoj godini očekuje se i dalji rast cijena brodskog prevoza što bi trebalo da pozitivno djeluje na akcije brodarskih kompanija, posebno onih koji prevoze teret u rinfuzi, poput Atlantske plovidbe i Jadroplova u Hrvatskoj.
Privlačan će, prema procjenama iz brokerskih kuća, biti i prehrambeni sektor zahvaljujući ukrupnjavanju, konsolidaciji i novim investicijama, kao i poskupljenju hrane i rastu kupovne moći stanovništva.
Od ostalih sektora za koje u brokerskim firmama smatraju da bi mogle da privuku veću pažnju ulagača navode se energetika, turizam i sektor maloprodaje.
Među političkim i ekonomskim događajima koji bi mogli da značajnije utiču na hrvatsko tržište kapitala u 2008. godini većina eksperata izdvaja političku situaciju u regionu, odnosno rješavanje pitanja Kosova.
Objavljeno: 09.01.2008. u 14:55
Izvor: ONASA.
@ Baracuda: Ma može i Moskva, tako je svejedno , bitno je jedino znati da je posao velik i da će donijeti dioničarima dobru zaradu.
Samo pazi da te ponovo ne obuzmu te tvoje napasti pa da ne žališ poslije ako napraviš glupost [lol] [rolleyes]
Izgleda da su oni što su ukupali silne milijune na razinama iznad 14.5K prije par dana ipak znali što rade. Pozdrav kolegi evogaopet. [lol]
Izgleda da su oni što su ukupali silne milijune na razinama iznad 14.5K prije par dana ipak znali što rade. Pozdrav kolegi evogaopet. [lol]
Ma kolega nisam ja ni sumnjao previše u ove što su u IGH ulupali puste milijune… da imam u njih sumnje onda bi davno prodao svoje pakete. U portfelju imam samo 4 firme a jedna od njih je i ova, to valjda dovoljno govori o mojim očekivanjima tu. Samo sam komentirao da neznaju uvijek oni s puno novaca bolje od nas s malo manje.[proud]
@ Baracuda: Ma može i Moskva, tako je svejedno , bitno je jedino znati da je posao velik i da će donijeti dioničarima dobru zaradu. Samo pazi da te ponovo ne obuzmu te tvoje napasti pa da ne žališ poslije ako napraviš glupost [lol] [rolleyes]
Samo pazi da te ponovo ne obuzmu te tvoje napasti pa da ne žališ poslije ako napraviš glupost
Hmmm…. definitivno! Skužio si me! [shocked]
Zasvrbe me dlanovi, htjela bih tržiti, BILO ŠTO!
Užas! Ovisnik… Ko’ narkić!
Zasluga [color=blue]IGH[/color] ( velika zasluga u realizaciji ovakvih investicija i projekata )
[color=blue]Hrvatska ima najkvalitetnije ceste u istočnoj Europi[/color]