@Evogaopet: Vjerovatno se može naći dosta primjera i kada su ulupane velike količine novca a cijena porasla [lol] Nemam vremena s vama polemizirati ali ipak ne bih rekao da će IGH opet pasti na razine ispod 14K, bez obzira na primjere koje ste naveli a iz kojih se može zaključiti da je i to moguće, bez obzira na velike promete po visokoj cijeni. Moglo bi i ispod 14k ako bi se nastavio pad dionica u americi od petka trenutno su u laganom plusu nasdaq,dow jones
What’s the point of the text?
Bilo je jaaako puno primjera kada su cijene klizile nakon ogromnih prometa. Jer isto tako kako veliš kolega da taj koji je kupovao pakete od 100 i 150 komada sigurno zna šta radi, možemo reći da netko ko ih je prodavao isto zna šta radi…. [proud] ” Pa ako netko ima na raspolaganju milijune vjerovatnije je da je pametan nego da je glup. A što se tiče ovoga referiranja na “zero sum game” ipak je lakše donijeti odluku da se proda na 14.800 i kapitalizira dobit (i tako propusti svaka eventualna dobit ako cijena ode iznad 14.800, pogotovo ako je ulazak na 3.500) nego da se kupi na tim razinama, za kupnju na 14.800 ipak treba dobro razmisliiti, bar mi se čini.
Mislim da je kolega jasno da se PBZ koji se iskrcavao mjesecim prestao iskrcavati.
Ako smo rasli sa PBZ iskrcavanjem, onda ćemo i bez njega.
Ja ne vidim mjesta za paniku, pogotovo kad fond brani cijenu na kupnji.
Uskoro će cijena ispod 14k kuna biti prošlost, pogotovo kad potpišu sutra koaliciju.[thumbsup]
Vidim da ima ovdje ekipe koja je izašla iz IGH pa želi ponovo ući.
Evo vidim da se spominju razni razlozi, ide do 14k kuna, ide ispod 14k kuna.
Ja samo jedno znam, a to je da nNE MOŽE OVA DIONICA OSTATI VJEČNO NA 14k KUNA !!!![thumbsup]
Opet se vraćam na fundamente. I ako padne do 14k kuna, dokupim još malo i idemo gore.
Fundamenti su za polizati prste, s obzirom na ostale građevinare.
bmw: ” @Evogaopet: Vjerovatno se može naći dosta primjera i kada su ulupane velike količine novca a cijena porasla [lol] Nemam vremena s vama polemizirati ali ipak ne bih rekao da će IGH opet pasti na razine ispod 14K, bez obzira na primjere koje ste naveli a iz kojih se može zaključiti da je i to moguće, bez obzira na velike promete po visokoj cijeni. Moglo bi i ispod 14k ako bi se nastavio pad dionica u americi od petka trenutno su u laganom plusu nasdaq,dow jones” What’s the point of the text?
osobno vjerujem da je igh veoma kvalitetna i perspektivna dionica isto tako vjerujem da bismo trebali biti znatno više od sadašnje cjene ali ipak smo i mi dio globalnog sela gdje neovisi sve o nama[thumbsup]
Jure Radić na Novoj TV……19.50….govori o svemu i svačemu vezano za IGH. Uživajte.
Eto nam Jurice na televiziji.
Ide dionica sutra na 16?
OOOpla, evo nam našeg starog gosta.
Iskreno,kad se ti pojaviš uvijek raste cijena. Evo od prije tjedan dana je rasla.[wink]
Pa Jure najavljuje ulazak IGH sa Partnerom u veliko finale glede Dinamovog stadiona, a ako prodje na referendumu izmjestaj stadiona–cijena igh dionice…….pa stici ce ingru,
uzivajmo
Evo link ništa posebno…..
http://dnevnik.hr/bin/video_show.php?DNEVNIK_d=1199703600&show_media=93791
Evo link ništa posebno….. http://dnevnik.hr/bin/video_show.php?DNEVNIK_d=1199703600&show_media=93791
Najbolji dio je onaj gdje Radić kazuje da bi se BBB-ima trebalo dati dvostruko pravo glasa.