IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da smo dosta prošli gornju liniju Bolingera, hoće li sad biti odbijanca dolje u pon. ?

Isto pitanje je bilo i zadnji put kad smo krenuli rasti.
Procjenite sami.[wink]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Vidim da ste dosta uspoređivali LEDO i IGH danas pa da i ja kažem jednu.

-Waren nikada ne ulaže u građevinu.
-ulaže u prehranu
-ulaže u brendove

Inače odlične obadvije dionice obe su mi u TOP 10 za ovu godinu.

Za kraj bih vas zamolio da ne uspoređujete BABE i ŽABE..Ima IGH dovoljno konkurentnih tvrtki koje se bave sa građevinom sa kojim ga možete uspoređivati.

SAM PROTIV SVIH

IGH nije građevina nego brand u građevinskom biznisu, i to ne jedan od najjvrijednijih u Europi.

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

Lako je ovako ulagat kad se zna unaprijed točno u kunu[smiley]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Evo i mene.
Cijenjeni sam štovatelj kolege Von Brauna, i njegovih postova.
Pratim već IGH neko vrijeme prošli tjedan sam postao i ponosni vlasnik nekoliko komada.
Ne znam ništa o kretanju IGH pa ako mi možete pomoći. Hvala

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Lako je ovako ulagat kad se zna unaprijed točno u kunu[smiley]

ja ću onda sve prodati na 16.499 [lol]

dobro, šalu na stranu ali ima tu i drugih razloga za nastavak rasta i do 19-20 k ( mislim i na širenje po eu ne samo kod nas i regiji)

Bollinger traka se može i proširiti ali i onako TA na našem tržištu ne govori baš previše. Mišljenja sam da ako se i odbijemo od gornje granice bollingera da će onda opet nastaviti rasti. Možda je presmiona prognoza ali mislim da IGH vrijedi bar 18-19K tako da neću razmišljati o prodaji ako na 15,5 počne malo padat. Pogedajte malo komentare na forumu od pirje godine dana kada su se ljudi pitali jel’ treba prodati na 3500 ili možda čekati dalje. Ne tvrdim da će ove godine biti isto, ali neka bude i 50% rasta od prošle god. i ja sam zadovoljan [pray][pray][pray]

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

Bollinger traka se može i proširiti ali i onako TA na našem tržištu ne govori baš previše. Mišljenja sam da ako se i odbijemo od gornje granice bollingera da će onda opet nastaviti rasti. Možda je presmiona prognoza ali mislim da IGH vrijedi bar 18-19K tako da neću razmišljati o prodaji ako na 15,5 počne malo padat. Pogedajte malo komentare na forumu od pirje godine dana kada su se ljudi pitali jel’ treba prodati na 3500 ili možda čekati dalje. Ne tvrdim da će ove godine biti isto, ali neka bude i 50% rasta od prošle god. i ja sam zadovoljan [pray][pray][pray]

Slažem se u potpunosti. Suženje Bollingera govori samo jedno.
Neću više komentirati neko vrijeme jer sam dobio opomene od moderatora pred isključenje.[bye]
Pozdrav kolegi Baronu[thumbsup]

Malo ću ubaciti grafova, da nam digne moral.[wink]
Proučite crobex, njegvo kretanje i sličnost sa kretanjem cijene IGH.
I mala analiza unatrag 5 godina, vjerujem da nas čeka lijepo razdoblje uskoro.

Prisjetimo se [smiley]

[color=blue]Radić: Za pet godina IGH će u svemu biti dvostruko veći[/color]

http://www.seebiz.eu/hr/intervjui/radic-za-pet-godina-igh-ce-u-svemu-biti-dvostruko-veci,4574.html

Prisjetimo se [smiley]

[color=blue]Radić: Za pet godina IGH će u svemu biti dvostruko veći[/color]

http://www.seebiz.eu/hr/intervjui/radic-za-pet-godina-igh-ce-u-svemu-biti-dvostruko-veci,4574.html

To je Radić sigurno mislio na kadar i znanje, ali opseg poslovanja i profit će biti višestruk.[thumbsup]

New Report

Close