IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neka se ostvari ova tvoja želja “gogo”—od danas sam i ja u IGH….također svim forumašima i dioničarima želim sretnu i uspješnu 2008. ,i da nova bude bez stresova jer ipak su to samo novci u pitanju
a zdravlje nam je na 1.mjestu…….dobar provod svima želim[thumbsup]

Mislim da je 30000kn potpuno realna cijena za isto doba dogodine.
Također želim svim forumašima (posebno naravno IGH-ovcima) SRETNU NOVU 2008, te puno zdravlja,a onda će biti i novaca. [thumbsup]

Život je naš onakav kakvim ga oblikuju naše misli. Marko Aurelije

Dobro je danas odigrala ponovo IGH. Crobex je bio slab danas 0,5%.
Iza NG očekujem lagani rast prema 15k kuna, te nove poslove.
Faktori za rast: – PBZ skrbnički koji se iskrcavao je izašao iz top10
– fond na kupnji podržava rast i čuva cijenu
– objava poslova koji stižu odmah poslije NG
– kupnja je jača od prodaje (unatrag 3-4 mj. je bilo obrnuto)

SRETNA NOVA 2008. Puno zdravlja i sreće.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Dobro je danas odigrala ponovo IGH. Crobex je bio slab danas 0,5%. Iza NG očekujem lagani rast prema 15k kuna, te nove poslove. Faktori za rast: – PBZ skrbnički koji se iskrcavao je izašao iz top10 – fond na kupnji podržava rast i čuva cijenu – objava poslova koji stižu odmah poslije NG – kupnja je jača od prodaje (unatrag 3-4 mj. je bilo obrnuto) SRETNA NOVA 2008. Puno zdravlja i sreće.[thumbsup]

Tako nekako… takodjer svima puno sreće i zdravlja u 2008. !!!

Glasnogovornik IGH na neodređeno

I 25.000 bi za mene bila i vise nego fer cijena sljedece godine u ovo vrijeme, ali ako moze vise, zasto ne[thumbsup]
Također sve najbolje u 2008.oj svim IGH-ovcima i ostalim forumasima, poslovođi Von Braunu i ravnatelju davidsu[thumbsup]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Pridružujem se čestitkama, te svima želim sve najbolje za novu 2008 god, pogotovo vjernim dioničarima IGH za koje se nadam da će uistinu biti plodna s obzirom na planove koje nam sprema IGH![thumbsup]

14.04.2008.

I ja se pridruzujem svima vjernim IGH-ovcima na dobrim zeljama za svakim dobrom a posebice jedan lijepi i sigurni marsevski hod drage nam dionice

I 25.000 bi za mene bila i vise nego fer cijena sljedece godine u ovo vrijeme, ali ako moze vise, zasto ne[thumbsup] Također sve najbolje u 2008.oj svim IGH-ovcima i ostalim forumasima, poslovođi Von Braunu i ravnatelju davidsu[thumbsup]

Uz dužno štovanje, rekao bih da su položaji zamijenjeni, i to u onom kritičnom, najtežem trenutku za sve nas IGH-ovce. Kolega davids je pokleknuo. Imamo novog ravnatelja! [smiley]

Bez obzira, svima sve najbolje u 2008.!

Sretna Nova i uspješna nam bila kao i prošla.[cool]

Von Braun rules!!!!Samo naprijed i svaka čast na trudu. Ko se zadnji smije najsladje se smije!! Sve najbolje u 2008 IGH-aovcima!!![cool][thumbsup]

Kad smo čestitarski rasoloženi onda čestitam svim dioničarima IGH ali i ostalim pratiocima novu 2008.g.

Neka se IGH razvija i poraste do vrijednosti INGRE [smiley] a i sa porastom u postotku od prošle godine bi’ bio zadovoljan ! [cool] – nadam se i vi !

Puno zdravlja i veselja !!!

Svima također čestitke i želje da nas Jure počasti i na kraju 2008 . sa bar skromnih 100 % + !

New Report

Close