IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dosta vam je informacija za danas. Možda drugi put [cool].

Ccccccc, 550 stranica teme, a još niste saznali za ključne detalje
[rolleyes]

Pa kolega , tajnovitost je stvarno totalno ****obrisano****, pa kolega recite gdje ****obrisano**** ?
Imam i ja par informacija, kao npr. ona ****obrisano****, kužite kolega.
Previše sam vam rekao kolega, treba malo ostati i za slijedeći put.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

izgleda da je postavljena donja granica za buduće vrijeme i ako se desi da pada ispod 13k to će biti odlične situacije za dokup…

živjeli!!!

zanima me šta će biti do nove godine ili bolje rečeno do 15.01.2008 odoše fond menađeri na godišnji…ili će biti ovo krčkanje na 13k ili će biti šanse za dokup uglavnom očekujem male promete

živjeli!!!

zanima me šta će biti do nove godine ili bolje rečeno do 15.01.2008 odoše fond menađeri na godišnji…ili će biti ovo krčkanje na 13k ili će biti šanse za dokup uglavnom očekujem male promete

Čini mi se ono treće.[wink]

Ovo je zanimljivo: Vaš link
INGRA je prodala RBA mirovincu ove dionice u blok transakciji 6,5% ispod prosječne dnevne cijene tj. po 50K, ukoliko bi se slična transakcija dogodila sa IGH, to znači da bi cijena bila oko 12,3-12,4K što baš i nije neka spektakalarna cijena. Ili sam možda u krivu???

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

gogo33: ” zanima me šta će biti do nove godine ili bolje rečeno do 15.01.2008 odoše fond menađeri na godišnji…ili će biti ovo krčkanje na 13k ili će biti šanse za dokup uglavnom očekujem male promete ” Čini mi se ono treće.[wink]
[/quot

ne vjerujem da će biti neke drastične promjene za gore…mislim da neki veći uzlet možemo očekivati u veljaći 2008 ali to mislim na cijelu burzu…[proud]

živjeli!!!

bitno da se održi iznad 13k…kako mi je krivo što nisam dokupljivao na 10k…ja mislim da ovi što su prodavali tada sada plaću…se sjećate onog naloga od 155 komada po 10k…što je prošao…taj koji je to kupio imaće lipi božić i novogodišnje praznike[thumbsup]

živjeli!!!

Ovo je zanimljivo: Vaš link INGRA je prodala RBA mirovincu ove dionice u blok transakciji 6,5% ispod prosječne dnevne cijene tj. po 50K, ukoliko bi se slična transakcija dogodila sa IGH, to znači da bi cijena bila oko 12,3-12,4K što baš i nije neka spektakalarna cijena. Ili sam možda u krivu???

Pa zato nam se i tržište zove, špekulativno.
Imam još nešto Jonny Casha, pa ću čekati na 11.5k kuna, ako vam je teorija točna, kolega.[thumbsup]
Al nam se kupnja natrpala, možemo ju izvoziti.

Vraga nije spektakularna dajte kolega razmislite da su oni izašli iz te dionice sa 1100 komada u jednom danu znate di bi bila cijena??? na 25000 kn ovako su žrtvovali dio portfelja a MF će dionicu držat stabilnom ako skrbnički (čitaj razno razne pizdarije) počnu izlazit jer im se žuri. Da frknu IGH po 12 500 mirovincu u takvoj tranakciji to bi bilo super to bi Vam ispalo oko 4400 supac

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Vraga nije spektakularna dajte kolega razmislite da su oni izašli iz te dionice sa 1100 komada u jednom danu znate di bi bila cijena??? na 25000 kn ovako su žrtvovali dio portfelja a MF će dionicu držat stabilnom ako skrbnički (čitaj razno razne pizdarije) počnu izlazit jer im se žuri. Da frknu IGH po 12 500 mirovincu u takvoj tranakciji to bi bilo super to bi Vam ispalo oko 4400 supac

I drugi dan odma natrag na 13.5k kuna.[thumbsup]

Top bid
CIJENA KOLIČINA
13.305,00 1
13.302,09 1
13.301,11 1
13.301,00 1
13.300,30 100
13.300,20 20
13.300,10 1
13.300,00 5
13.272,00 13
13.270,00 10…netko upravo ušao sa 100kom, a PBZ izašao. Opasni paketi na ovim razinama.

ratus: ”
dio: “ Pa u IGH-u postoje slijedeći paketi: … Bila je i opcija
dokupa još 100 komada za podobne. BTW dilale su se i dionice
Dalekovoda. Jasnije?
” Ništa meni nije jasno? Kolega, smirite
strasti pa nam malo pojasnite što to znači ‘dilanje’ u IGH-u, a
posebice s dionicama DLKV’???[huh]

Dosta vam je informacija za danas. Možda drugi put [cool].
Ccccccc, 550 stranica teme, a još niste saznali za ključne detalje[/i]

Sporo kužimo. A kako ćemo nešto znati kad je to tajno.
Bit će da samo vi znate ozbiljne info, a dilate ih dio po dio. Zato se tako i zovete.
Ili na kapaljku. *** obrisano ***

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

New Report

Close