IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.249 7,09 Skrb. račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 4.183 2,64 Skrb. račun
4. ĐUKAN PETAR 3.963 2,50 Osnovni račun
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 3.374 2,13 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 2.994 1,89 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 2.487 1,57 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 2.084 1,31 Skrb. račun
9. DEŠKOVIĆ ŽARKO 1.888 1,19 Osnovni račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.887 1,19 Skrb. račun
Ukupno: 34,18

Evo novi top 10, nije li logičnije da je taj stao na 2994 kom, a mali investitori prodavali?

Uff, pa dajte pogledajte ponovo ovaj top 10 od prije oko mjesec dana, kako znate koji od 2 je ostao ?

Izaberi jedan, nećeš pogriješiti.[wink]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Danas nekako slab promet.[cry]

Znas sta Von Braun, briga me, odo za par dana na odmor daleko odavde, i kad se 7.1. vratim, nemoj da vidim da smo ispod 15k [proud][thumbsup]

IGH je definitivo dionica koja svojim fundamentima i planiranim povećanjem prihoda na stranim tržištima ima budućnost, zato meni osobno čini određeni postotak portfelja, ali mislim da je nezahvalno prognozirati značajnije poraste npr 15k kuna do određenog datuma!!
Mislim da je najbitnije da firma širi poslovanje i konstantno povećava prihode i dobit.
Samim time burza će adekvatno odrediti i njenu vrijednost.
Siguran sam da dioničari IGH mogu mirno spavati!!

Žaba ne copraj, 15k je svega 10% to nije značajniji porast [proud]

Kaj ćeš kad ja volim polako i sigurno!!
10% mjesečno tijekom sljedeće godine i meni dosta!!
Pozdrav!

Pa IGH je često u zadnjih par mjeseci ostvarivao čak i dnevno po + 7-8%, porblem je što se još nismo potpuno oporavili od medijskih napada od prije mjesec dana, kada smo izgubili 30-40%. Da nije bilo tih napada, IGH bi sa 16+K pao, ali ne na 9500 nego na 11-12K, pa bi danas opet bili na razinama između 14-15K. Ovako trebao ipak malo više strpljenja.

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

Evo novi top 10, nije li logičnije da je taj stao na 2994 kom, a mali investitori prodavali?

Zašto bi netko stao na 2994, ako je krenuo sa 9000? [undecid]

Da se radi o skrbničkom računu PBZ Investora tada bi se svaki dan taj broj mijenjao. Ovaj nikad ne raste, već samo pada i to uvijek za neke okrugle brojeve, tipa 100, 200, 450. Zbog toga sam 100% siguran da to nije PBZ Investor.

Dionica IGH ne spada u red dionica na kojima je potrebno puno strpljenja!!
Planirani rast ukoliko ne očekujemo čuda ostvaruje u uistinu pristojnom roku!!

Da prokomentiram i to da izgleda nema dugo najavljivane navale mirovinaca na IGH. Krećemo se po principu “korak naprijed nazad dva…”

Mirovinci su od svih najstrpljiviji, oni mogu mirno i bez nervoze stajati na bidu kolko god treba. Ima lijepi support na kupnji iznad 13k.

Da prokomentiram i to da izgleda nema dugo najavljivane navale mirovinaca na IGH. Krećemo se po principu “korak naprijed nazad dva…”

Dodao bih samo da tržište u zadnjih 6 mjeseci pokazuje “obrnutu proporcionalnost” :

NAJMANJE IDE KAD NAJVIŠE OČEKUJEŠ i OBRATNO !

Zato strpljivo i bit će pozivnih koraka kad najmanje očekuješ !

New Report

Close