IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo je baš igra fondova… nakon uzleta pad ali …gle kupnju sad

13.316,00 4
13.315,00 3
13.314,00 17
13.313,71 3
13.305,01 3
13.305,00 50
13.300,00 22
a gle prodaju

13.450,00 5
13.476,00 3
13.499,00 35

Potpuno sam razočaran današnim razvojem situacije, u prvih 5 minuta trgovanja je sve izgledalo tako lijepo, šmrc… [cry]

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

Vidim zajednički napor fondova da crobex svakim danom tjeraju u minus. Nastavak istog prošlotjednog trgovanja. Vjerujem nikakvih velikih padova. Čeka se i trguje na ovim razinama.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

tomato1, 17.12.2007. u 12:15
lanckok
Potpuno sam razočaran današnim razvojem situacije, u prvih 5 minuta trgovanja je sve izgledalo tako lijepo, šmrc… cry

vidjet cemo zadnjih 5 minuta

Potpuno sam razočaran današnim razvojem situacije, u prvih 5 minuta trgovanja je sve izgledalo tako lijepo, šmrc… [cry]

PA TAKVA JE SITUACIJA VEĆ PAR DANA NA MASI DIONICA!

dajte ljudi prestanite lupetati o tome kako će ova dionica ići gore jer je HDZ pobjedio na izborima i jer je Sanader novi mandatar … današnji dan vam je najbolji dokaz da to nema veze jedno s drugim….

dajte ljudi prestanite lupetati o tome kako će ova dionica ići gore jer je HDZ pobjedio na izborima i jer je Sanader novi mandatar … današnji dan vam je najbolji dokaz da to nema veze jedno s drugim….

A kolega, nekima ocito treba malo dulje da shvate [wink]

dlonca23: ” dajte ljudi prestanite lupetati o tome kako će ova dionica ići gore jer je HDZ pobjedio na izborima i jer je Sanader novi mandatar … današnji dan vam je najbolji dokaz da to nema veze jedno s drugim…. ” A kolega, nekima ocito treba malo dulje da shvate [wink]

i ja imam ovu dionicu, ali stvarno ne kužim čemu takva euforija i izjave u stilu ” idemo dalje, od sutra smo na 16-17.000″ ….” HDZ je pobjedio skočit ćemo na 17.000 “….??

kao da će sami HDZ-ovci navalit na ovu dionicu pa će odjednom rasti ….smiješno …

dlonca23:

A kolega, nekima ocito treba malo dulje da shvate [wink]

treba se vratiti unazad dva mjeseca pa pročitati što nam vrli stručnjaci ovdje govoraše![censored]

dan je pametniji od noći

Ajmo pogledati rast IGH u proteklih 5-6 mjeseci……..hm…0kn.
Iskreno, koliko tu još ima za odraditi.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Moje je mišljenje da danas prodaju razočarani špekulanti, ali vidjet ćemo …

lanckok:

PA TAKVA JE SITUACIJA VEĆ PAR DANA NA MASI DIONICA!

pa baš zato idemo DOLJE![sealed]

dan je pametniji od noći

New Report

Close