ovo je baš igra fondova… nakon uzleta pad ali …gle kupnju sad
13.316,00 4
13.315,00 3
13.314,00 17
13.313,71 3
13.305,01 3
13.305,00 50
13.300,00 22
a gle prodaju
13.450,00 5
13.476,00 3
13.499,00 35
Potpuno sam razočaran današnim razvojem situacije, u prvih 5 minuta trgovanja je sve izgledalo tako lijepo, šmrc… [cry]
Vidim zajednički napor fondova da crobex svakim danom tjeraju u minus. Nastavak istog prošlotjednog trgovanja. Vjerujem nikakvih velikih padova. Čeka se i trguje na ovim razinama.
Potpuno sam razočaran današnim razvojem situacije, u prvih 5 minuta trgovanja je sve izgledalo tako lijepo, šmrc… cry
vidjet cemo zadnjih 5 minuta
Potpuno sam razočaran današnim razvojem situacije, u prvih 5 minuta trgovanja je sve izgledalo tako lijepo, šmrc… [cry]
PA TAKVA JE SITUACIJA VEĆ PAR DANA NA MASI DIONICA!
dajte ljudi prestanite lupetati o tome kako će ova dionica ići gore jer je HDZ pobjedio na izborima i jer je Sanader novi mandatar … današnji dan vam je najbolji dokaz da to nema veze jedno s drugim….
dajte ljudi prestanite lupetati o tome kako će ova dionica ići gore jer je HDZ pobjedio na izborima i jer je Sanader novi mandatar … današnji dan vam je najbolji dokaz da to nema veze jedno s drugim….
A kolega, nekima ocito treba malo dulje da shvate [wink]
dlonca23: ” dajte ljudi prestanite lupetati o tome kako će ova dionica ići gore jer je HDZ pobjedio na izborima i jer je Sanader novi mandatar … današnji dan vam je najbolji dokaz da to nema veze jedno s drugim…. ” A kolega, nekima ocito treba malo dulje da shvate [wink]
i ja imam ovu dionicu, ali stvarno ne kužim čemu takva euforija i izjave u stilu ” idemo dalje, od sutra smo na 16-17.000″ ….” HDZ je pobjedio skočit ćemo na 17.000 “….??
kao da će sami HDZ-ovci navalit na ovu dionicu pa će odjednom rasti ….smiješno …
dlonca23:
”
”
A kolega, nekima ocito treba malo dulje da shvate [wink]
treba se vratiti unazad dva mjeseca pa pročitati što nam vrli stručnjaci ovdje govoraše![censored]
Ajmo pogledati rast IGH u proteklih 5-6 mjeseci……..hm…0kn.
Iskreno, koliko tu još ima za odraditi.
lanckok:
”
”
PA TAKVA JE SITUACIJA VEĆ PAR DANA NA MASI DIONICA!
pa baš zato idemo DOLJE![sealed]