IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A PBZ kiper ? Jel mozemo znacajno up dok on ne zavrsi misiju ? Da se razumijemo, od 11.500 do 13.500 smo dosli dok velis keks. No imamo li benge jos jednom potegnut tak da osjetimo vjetar u kosi ?[huh]
Ja prezadovoljan i s 14.000 na kraju god, ali ako moze vise, zasto ne[pray]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

davids: ” Alabama: ” Da. Sanader je mandatar. IGH će ići gore. ” To sam napisao prije dva tjedna zar ne? [cool] ” Jesi, kolega, ali tržište nije reagiralo. Sada hoće.

Kako nije reagiralo?????? Pa samo prije par tjedana se mogla kupit po 10000 kn, sada je 13500?? Pa ni vrak da je još podcijenjena?[undecid] Pa koliko smo već budućnosti ugradili u ovu cijenu?

IGH ima povijesnu šansu !
Ne samo IGH već cjelokupno građevinarstvo u Hrvatskoj . Treba uvesti radnu snagu iz Ukrajine jer tu nema jezične barijere a Ukrajinci su vredni radnici . Hrvatska je zanemarivana u građevinskom pogledu 900 godina ( 1089 – 1989 ) . Kapitalni projekti i gradnja su pokretač privrede . Treba graditi kanal Zagreb – Sisak sa 3 brodske prevodnice i 3 hidrocentrale na prevodnicama . Zagreb bi dobio luku a kanal bi se mogao produljiti do Slovenije . Vidim da su u planu nove Sanaderove vlade : kanal Dunav – Sava , pelješki most , podravska auto-cesta , auto- cesta do granice sa Crnom Gorom , stanovi , turistički apartmani i 20 biblioteka i 10 muzeja po selima . To je dobro ali treba još više jer kako sam rekao to pokreće privredu i zapošljava ljude .

Kako nije reagiralo?????? Pa samo prije par tjedana se mogla kupit po 10000 kn, sada je 13500?? Pa ni vrak da je još podcijenjena?[undecid] Pa koliko smo već budućnosti ugradili u ovu cijenu?

Vi bi malo dokupili ?
Zar ne znate (a možda i ne) kad je bila na 13k (ima skoro pola god.) a poslije i puno više (oko 16k) dok je promet na oko 15 k bio ogroman što bi rekli – pa nisu mnogi toliko pogriješili da bi je plaćali tako puno.
Fundamenti, noviji poslići… po tome vrijedi i više – koliko ?
Vidjet ćemo šta će pokazati tržište.

danijel1:

Vi bi malo dokupili ?
Zar ne znate (a možda i ne) kad je bila na 13k (ima skoro pola god.) a poslije i puno više (oko 16k) dok je promet na oko 15 k bio ogroman što bi rekli – pa nisu mnogi toliko pogriješili da bi je plaćali tako puno.

zvone ako tom logikom kupuješ dionice….ne bi htio biti na tvom mjestu i da igh je odradio svoje kaj se tiče politike….a moderatoru isto jedna poruka – nisam ti ja kriv ako si u ovoj dionici (onda shvaćam da me brišeš) ali ako nisi onda prestani moderirat moje postove jer ako netko može napisat idemo gore onda je mogu napisat zašto ili ne idemo[thumbsup]

Top 10 u Sda na dan 14.12.2007.

Pbz pao na 8. mjesto smanjivsi od 12.12. svoj udjel za 450 kom.
Jos malo pa nestalo.[tongue]

ima li glasnogovornik kakvih informacija puše li bura na pantovčaku?

Brestovac je super firma samo je bila podcijenjena,mislim da će narast cijena dinice na 300 kn u roku tjedan dana.Molio bih da mi netko pošalje zadnje stanje?

danijel1:

zvone

Vi bi malo dokupili ?

insider

zvone ako tom logikom kupuješ dionice….ne bi htio biti na tvom mjestu i da igh je odradio svoje kaj se tiče politike….a moderatoru isto jedna poruka – nisam ti ja kriv ako si u ovoj dionici (onda shvaćam da me brišeš) ali ako nisi onda prestani moderirat moje postove jer ako netko može napisat idemo gore onda je mogu napisat zašto ili ne idemo[thumbsup]

insider,
kakva politika ?
nisam je ni spominjao !

samo sam naveo ono što se odigralo a ako ti ne odgovara, ne mogu ti pomoći.

Izgleda da se top vijest za ovu i slijedeću godinu uskoro objavljuje ….[proud]

Još pogađamo?? Da nije možda to što je IGH dobio izradu glavnog projekta za 5c??[proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Gotovo, Mesić je objavio da je Sanader mandatar!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Biti će bura u ponedjeljak
[proud]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

suga:

Biti će bura u ponedjeljak
[proud]

ali u naša jedra…

ps.
da vidimo koliko politika utjeće na IGH ili je to već odradila po riječima nekih kolega

New Report

Close