IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dana 7.12. u Sarajevu je s Ministarstvom komunikacija i transporta BiH svečano potpisan ugovor za projektiranje 130 km autoceste na koridoru V-C. Riječ je o dijelu autoceste za koju je IGH sa svojim partnerima izradio idejni projekt, a sada predstoji izrada glavnog projekta. Rok za završetak ovog posla je 18 mjeseci.

[color=blue]Sudska tužba[/color]

[pray] Može li me netko ohrabrit i navest mi par dobrih razloga zašto da kupim ovu dionicu?? unaprijed zahvaljujem..

Evo jedan jako dobar !

Jučer je Wunderkind napisao zgodno :

PRESTAJEM PRATITI FUNDAMENTE I ANALIZE , ULAŽEM PO SISTEMU – KUD KRDO TUD I JA .

A krdo je tu i to veliko ak pratiš količine i vrijednosti trgovanja:

Evo malo vijesti za danas.
Vaš link
Vaš link

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Evo malo skromne TA usporedbe IGH i crobexa. I pozdrav dioničarima koji opet danas časte.[cool]

Malo FIMA fundamenata. IGH trenutno ispod VDKT, HDEL i DLKV.

IGH pomalo raste… jesu stigle vijesti sa konferencije?

Serbian tourist arrives at the Croatian border. Immigration officer asks him: "Occupation"? The Serb: "No, no, just visit".

kupnja se diže
Top bid
CIJENA KOLIČINA
13.537,03 12
13.500,00 1
13.450,00 10
[yawn]
Top ask
CIJENA KOLIČINA
13.542,95 2
13.546,99 2
13.547,00 5

Upravo čitam knjigu KORPORACIJA ;Joel Bakan
Onaj tko ne razumije šta je to lobi i lobisti te lobiranje neka pročita navedenu.
To bi čini mi se trebala postati lektira svih koji su ljubomorni na IGH. novinari, vlasnici manjih građevinskih firmi koji su došli do kapitala na nepoznati način, itd
Isti koji prozivaju firme mafijama, su neobrazovani i primitivni ljudi. U Americi to postoji stotine godina, a to se zove lobiranje za neku firmu. Poznati su lobisti po cijelom svijetu za najpoznatije farmaceutske, građevinske i ostale velike korporacije.Nadam se da će se primitivizam u hrvata uskoro iskorijeniti, te da će jedno primitivno shvaćanje, zamijeniti drugim.

Starija vijest danas objavljena u Slobodnoj Dalmaciji. Posao od 5 milijuna kuna. Nije mnogo, ali veseli.

http://www.poslovni.hr/Content/Article.aspx?id=61741

IGH pomalo raste… jesu stigle vijesti sa konferencije?

Vijesti.net:
ČINI se kako je HDZ pronašao svog koalicijskog partnera. Naime, na današnjoj press konferenciji HDZ-a i koalicije HSS/HSLS kazali su kako su usuglasili 26 od 30 područja pregovora, a Pankretić je dodao kako je mogućnost da se nešto izjalovi vrlo mala.

Na pitanje novinara Pankretiću ima li što za poručiti SDP-u, Kalmeta je dobacio da nada umire posljednja, na što se nadovezao HSS-ovac: “Da, upravo tako. Nada umire posljednja”.

“Mi smo definirali da ćemo pregovarati s izbornim pobjednikom i pregovori idu odlično. Uvijek se nešto može izjaloviti, ali s obzirom na tijek razgovora mogućnost za to je vrlo mala” – dodao je Pankretić.

Na pitanje hoće li ijedna od tih stranaka popustiti pod pritiscima Europe zbog ZERP-a, Polančec je kazao kako su ZERP i NATO izazovi koji su pred njima, te da ne vidi niti jedno područje na kojemu ne mogu naći zajednički jezik.

Na pitanje Indexove novinarke kakav je stav HDZ oko dokumenta o ZERP-u kojega je 2004. godine potpisao Hido Biščević, Polančec je kazao: “Sve što sam iamo za reći o ZERP-u već sam rekao”.

http://whycroatia.blogspot.com/

Vijesti su dobre ali za sada bez ikakvog utjecaja na burzu. IGH ide po bidu koji, doduše, nije puno niži od aska ali s obzirom na današnju “nisku” likvidnost dionice ne očekujem previše od tih vijesti.

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

New Report

Close