IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda naše društvo i nije tako primitivno kako javlja “studentsko glasilo”….[wink][smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Institut građevinarstva Hrvatske priopćio je kako će putem svog odvjetnika Miroslava Šeparovića podići sudske tužbe protiv Denisa Latina, novinara HTV-a i samog HTV-a zbog priloga emitiranoj u Latinici u ponedjeljak. http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9a2abf53-0bbb-4362-8926-c8b3bb35093b&ref=rss

Ali to je pozitivna vijest za IGH. Dosta je više klevetanja, a s tim i pada cijene.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

U principu sam razmisljao isto kao i flayer za danjasni dan. Bolje bit u onoj firmi koja dobiva sve poslove i najbolje ih obavlja, nego u onoj koja nit ih dobiva nit bog zna kak radi.
Ali stanje nije bas bajno. Evo skraceno K/P:

KUPNJE – IGH-R-ACijena Količina Ukupno
13.150,01 1 13.150,01
13.101,00 1 13.101,00
13.100,00 10 131.000,00
13.099,00 2 26.198,00
13.011,00 2 26.022,00
PRODAJE – IGH-R-ACijena Količina Ukupno
13.399,99 27 361.799,73
13.400,00 11 147.400,00
13.491,00 1 13.491,00
13.520,00 30 405.600,00
13.524,00 2 27.048,00
TRANSAKCIJE – IGH-R-ABroj Vrijeme Cijena Količina Ukupno
758 12:13:37 13.150,01 2 26.300,02
747 12:11:45 13.200,00 1 13.200,00
746 12:11:45 13.210,00 2 26.420,00
745 12:11:45 13.260,01 20 265.200,20
744 12:11:45 13.260,01 10 132.600,10

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Podržavam potpuno tužbu protiv odgovornih u Latinici,jer se mora već jednom početi uvoditi red u ovoj državi.
Tako je trebalo reagirati odmah kad su počele klevete ma sa koje funkcije i pozicije dolazile.
Time se štiti i ugled same tvrke.

netko se dobro za.ebava, zašto bi danas rušio, zato jer mu je došlo, kao i HT itd.

najbolje je otići na more, ali je zima, na skijanje, ako voliš ili na neki sport, ma sve je dosadno, najbolje je ništa

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Prešpekulativna dionica da bi se u nju isplatilo investirati!
Ipak smatram da bi ovakva istresanja (iživljavanja) po kupnji trebalo regulirati zakonom. Pogotovo ako se radi o fondovima, a u ovom slučaju je sigurno fond.

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

netko se dobro za.ebava, zašto bi danas rušio, zato jer mu je došlo, kao i HT itd. najbolje je otići na more, ali je zima, na skijanje, ako voliš ili na neki sport, ma sve je dosadno, najbolje je ništa

Danas mi ističe ZSE Monitor, i bolje. DA ne gledam ove “bakica rekla” drhtavce, i fondove kako ruše cijenu.
U IGH se bune da im ovakve izjave ruše cijenu dionica. A di i nebi kad znaju da bi cijena trebala biti već sada puno viša, inače se ne bi bunili.

Prešpekulativna dionica da bi se u nju isplatilo investirati!

Ovo je post dana.
A svi poslovi i kadar u smeće, jel kolega.
Pa koja dionica na tržištu nije špekulativna. Džaba vam toliko znanje i iskustvo.

Pozdrav svima i hvala kolegi Poeti na odgovoru za Latinicu!!
Razlog zbog kojega sam se jučer interesirao za navode iznesene u Latinici bio je taj što sam pretpostavio da bi cijena mogla ipak nešto pasti, a kako jučer nisam uspio dokupiti povukao sam se nešto niže i vidi vraga uspješno okončana dokupnja po meni prihvatljivim cijenama!! Ko bi rekao ali bakice s placa ipak imaju barem dnevni utjecaj na kretanje cijena nekih dionica neovisno o fundamentima! Meni odgovara jer kada dionicu kupujem što niži ulaz je poželjan, a kupujem najčešće na dugi vremenski period kao i u ovom slučaju. Pozdrav!!!!

Mislim da je i Latinica bila naručena i plaćena reklama, sad smo barem prozvani i od navodno neutralnog novinara i neutralne a gledane emisije, ne samo od političara. Odlično, sad imamo jako dobar razlog za odgovoriti svim mogućim argumentima i konačno upoznati javnost o vrhunskoj firmi s vrhunskim stručnjacima, a ne bi me čudilo ni da ovih dana bude objava nekog velikog inozemnog posla!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ista stvar kao i na HT-u, namjerno rušenje, ne vidim nijedno drugo objašnjenje. Onaj tko nema ZTM ne zna o čemu pričam, ali tako je jasno i očito da mi je muka gledati.
Rušili su INU, vidjelo se iz aviona, HT, IGH, pa sad tko navrati u lanac sreće na.ebe tko ne, strpljen spašen.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mislim da je i Latinica bila naručena i plaćena reklama, sad smo barem prozvani i od navodno neutralnog novinara i neutralne a gledane emisije, ne samo od političara. Odlično, sad imamo jako dobar razlog za odgovoriti svim mogućim argumentima i konačno upoznati javnost o vrhunskoj firmi s vrhunskim stručnjacima, a ne bi me čudilo ni da ovih dana bude objava nekog velikog inozemnog posla!

I ja se ne bi čudio da će uskoro biti objava velikog posla. Budmo vidjeli. Znamo da su dogovoreni.

New Report

Close