Foto5: ” E ovo je čista za….cija na IGH. Prvo neko slaže 13-ce na prodaji, pa ih povuče a sada imamo prve četiri 25-ce. Nekako mi sve to liči na neku bedastu igru jednog te istog igrača.[angry] ” a sada ce 50-tke
psihološko zastrašivanje malih,ili otresanje malih,to bi ja tako nazvao.
Prva pozitivna stvar je ta da je Pbz kiper smanjio poziciju i ostalo mu je jos “samo” 2734 kom.
Dali je poznato koliko su ih imali prije neg su poceli prodavat ? Jesu barem na pola puta ?[bye]
Moram priznati da nažalost nisam gledao Latinicu!
Molim nekoga tko je gledao da iznese eventualne navode vezane uz IGH!
Hvala!!!!!
Dali je poznato koliko su ih imali prije neg su poceli prodavat ? Jesu barem na pola puta ?[bye]
Hm… Ako se dobro sjećam imali su oko 9000, što znači da su prodali dvije trećine. Treba malo pretražiti stare postove.
Stvarno ne kužim tipove koji pišu gluposti ovdje na IGH.
Prvo je Mesić nešto rekao za IGH, onda je Latin nešto rekao, na kraju kad babica koja prodaje sir i vrhnje na placu nešto zucne protiv IGH, onda je korekcija neminovna.
Ma ajte ljudi malo ozbiljnosti. Pa ne počiva nam gospodarstvo i razvoj na izjavama nekih marginalaca.
Probudite se, opet vam govorim. (molim moderatora da ovo pusti)
Latinica: IGH je u emisiji o građevinskoj mafiji “zaslužio” posebno isticanje, što već dovoljno govori o mišljenju autora emisije… Međutim, osim tvrdnje da dobivaju sve poslove zbog politike, te da se natječaji pripremaju tako da samo njima pašu, ništa posebno nije rečeno. Dapače, čak je i spomenuto da je IGH “jedna od rijetkih firmi u Hrvatskoj” koja je stručno i kapacitetom u stanju raditi velike projekte.
Dobijanje poslova je uvijek bila umjetnost za sebe i svako se snalazi na najbolji mogući način da ih dobije…
a poslije dobijanja poslove morate ih i kvalitetno odraditi što ne možete bez obrazovanog kadra. Dovoljno je da zaj… realizaciju jednog posla pa da drugi više nikad ne dobijete bez obzira na veze i vezice.. a, IGH ima stručan i obrazovan kadar za velike projekte i puno ih je usješno odradio…
Čini se da bi mogli dole danas malo, šteta što keša više nemam [cry]
Koliko ja vidim paketi od 29 kom i 69kom su maknuti na otvaranju.[thumbsup]
Kupnja je pojačana sa 10 kom na 13.4k kuna, a neki drhtavac je stavio 4 kom na prodaju na 13.4k kuna, da na otvaranju odmah proda. Sve u svemu ne vidim utjecaj trača bakice s placa.
Čini se da bi mogli dole danas malo, šteta što keša više nemam [cry]
Na osnovu čega???
Koliko ja vidim kupnja se povećava upravo prije otvaranja.