zvone101:
”
I – ide G – gore H – visoko [tongue]
”
…
heh ovo ti je dobro[thumbsup]
ako si ti glasnogovornik na neodređeno – ja usmjeravam na neodređeno [proud]
Top 10
Hranilovic ispao iz Top 10
Pbz kiper nije iskrcavao, ali to je stanje od Pon. i Utorka kad je bila ona bijeda od prometa.
jer se već sada zna da je na popisu svega 15 dionica u koje će moći ulagati mirovinski fondovi(samo se čeka odobrenje).
Upravo držim pred sobom spisak tvrki koje ostaju na burzi i u koje će moći ulagati mirovinski fondovi,za razliku od 200-tinjak dionica koje će NESTATI sa tržišta kapitala ukidanjem JDD kotacije prema novom Zakonu o tržištu kapitala.
Kolega kako doći do tok spiska (tih 15 dionica) u koje će moći ulagati mirovnci…. ima li neki link ili ako mi možete poslati na PM ??
Rekao mi je Posejdon da sam “elementarna nepogoda”.
Čim ja uđem u neku dionicu, dionica počne padati… grozno. [undecid]
IGH sam kupila taman prije pada. Žena na brodu.
Rekao mi je Posejdon da sam “elementarna nepogoda”. Čim ja uđem u neku dionicu, dionica počne padati… grozno. [undecid] IGH sam kupila taman prije pada. Žena na brodu.
Posejdon to kaže iz dragosti! [smiley]
Ubuduće nam najavi svoje planove da znamo što nam je činiti… [wink] [thumbsup]
Čim ja uđem u neku dionicu, dionica počne padati… grozno. [undecid]
Po zakonu velikih brojeva, svakoj tradiciji jednom dođe kraj..tako da ja podrzavam ulazak[thumbsup]
S obzirom da je dosta veliki Free Float, mogao bi još netko veliki upasti u TOP 10, uskoro.
Vidjet ćemo.
Poštovani zzidak,
mislim da niste bas najbolje shvatili tekst u Lideru, ali to nije kritika vama nego načinu na koji je tekst iznjet. Iz tog se teksta npr. može zaključiti da će primjerica ATPL, kako vi kažete “nestati” s burze, a jedna je od najlikvidnijih dionica iza HT-a i s velikim free floatom što se naravno neće dogoditi. itd, itd…
Btw imate cijeli thread na tu temu ovdje na forumu pa predlažem da se uključite tamo sa svojim komentarima i pridonesete diskusiji, iako je sve manje više rečeno.
Bok vam
Evo malo friške TA analize.[thumbsup]
Crobex i IGH ko dva brata blizanca.[cool]
I još malo iz Večernjaka, kako to gledaju europski predsjednici stranaka.