IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To o 20-30 % je nebuloza, morao bi Crobex opet na 4300, mislim da se gro paničara ipak ispucao prije izbora, nece više biti tako lako kupovat po niskim cijenama, ipak su oni koji su ostali na burzi naučili valjda nešto iz događanja od prije izbora.

Nema mi logike da uopce dođe do pregovora s drugovima[undecid] Ako s HDZ-om nađu zajednicki jezik i podijele vlast i fotelje, pregovori s SDP bi ukazivali da im je do trgovine foteljama i da licitiraju (naravno da to i trenutno rade, ali to bi bio signal javnosti da to rade)[proud]
E i 20-30% je ipak malo pretjerano..to bi islo nize nego dok su drugovi vodili u izlaznim anketama i bili favoriti izbora.
S ovih 90% se slazem, nazalost[sad] Odnosno dio otpada i na iskusnije poput zmrklica koji je shortao[sealed] I ja bi to i svi mi, kad bi znali da ce uspjet, nije nitko veci katolik od Pape, ali za tim IGH to nije dobro[embarass]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Mislim da još sutra rast , ali kad počnu pregovori s drugom političkom stranom onda jako dole (cca 20%-30%)…. a, poslije nitko nezna šta bude ….mislim da bi svi trebali jako biti oprezni pri kupnji sutra na ovoj dionici …. ja imam nešto malo IGH dokupio bi ali me strah s obzirom na ove sve mučkalice … oko toga ko će sastaviti vladu, a svi znamo cijena ovisi ( na žalost tako je doživljava 90% pučanstva) o određenoj političkoj opciji glupo ali tako mi djeluje …. Svima želim da pogode uključujući i sebi …bez obzira ko dobije mandat

Molim vas shvatite da ako se HSS-HSLS dogovore s HDZ-om oko koalicijskog sporazuma NEMAAAAA dalje razgovora s “drugom stranom”.

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Vjerujte mi ima puno iskusnijih koji su shortali puno bolje od mene. To je zapravo nevjerojatno da se moglo prodat po 16000 i kupit po 9500 [huh] Moram priznat da sam ja očekivao stagnaciju crobexa oko 4500 do kraja godine, ovaj rast sam gledao u čudu ova dva dana, ali u čudu s osmjehom, za razliku od onog pada.

Upotrebit cu što i kolega valentine na HT-u [pray]

Moglo bi bit još valova treba zaraditi za Božić i NG.Treba biti spreman

Mislim da još sutra rast , ali kad počnu pregovori s drugom političkom stranom onda jako dole (cca 20%-30%)…. a, poslije nitko nezna šta bude ….mislim da bi svi trebali jako biti oprezni pri kupnji sutra na ovoj dionici …. ja imam nešto malo IGH dokupio bi ali me strah s obzirom na ove sve mučkalice … oko toga ko će sastaviti vladu, a svi znamo cijena ovisi ( na žalost tako je doživljava 90% pučanstva) o određenoj političkoj opciji glupo ali tako mi djeluje …. Svima želim da pogode uključujući i sebi …bez obzira ko dobije mandat

Poštovani kolega.

Mislim da glavnu misao ovog vašeg posta, moguće, pobija slijedeći tekst.

Vaš link

La vita e bella!

To je sve bilo gotovo odavno,ovo je samo predstava za javnost, izjava Friščića je vrlo znakovita i jasna…[proud]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

opet smo potukli HT po volumenu:

IGH-R-A 13.500,00 12.659.883
HT-R-A 348,00 12.503.045
INGR-R-A 52.500,00 9.283.393
ATPL-R-A 3.500,00 5.945.682 [wink]

Bok svima.molio bih vas da mi neko napise realnu cijenu IGH ali bez pretjerivanja…

Pa dobro, kada će netko više početi pisati o Moskvi?

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

janlana: ” zmrklic: ” Prosječna cijena 13350, super [proud] ” A neka plašljiva ručica je prodavala onaj crni utorak po 9500 !????? Nemreš bilivit ! ” A neke ručice su marljivo skupljale… Ko male pčelice… [thumbsup]

E Kolega Posejdone tako sam i ja pred HT skupljao od nekog drhtavca po 10,5 .

E da sam imao još casha onaj utorak , ali bit naučenja iz ove zadnje dvije korekcije :

KUPUJ U NAJVEĆOJ PANICI !

Pred ovom dionicom je lijepa budućnost- danas idemo preko 14 K , a s time i naša budućnost !

Bok svima.molio bih vas da mi neko napise realnu cijenu IGH ali bez pretjerivanja…

u ovom trenutku , smatram da IGH vrijedi bez pretjerivanja 16k, kroz iduću godinu bi se bez pretjerivanja trebao popeti preko 20k. E sad ne znam kako će ti pomoći to moje mišljenje? hoćeš li kupiti zato jer sam ti ja ovako rekao da vrijedi 16? Nadam se da ćeš ipak prije dobro razmisliti… [rolleyes]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

New Report

Close