Danas 9,5 milja prometa i 7% UP, nice [thumbsup]
Top bid
CIJENA KOLIČINA
13.500,00 22
13.499,00 1
13.491,00 4
13.488,00 4
13.469,00 6
13.452,01 19
13.452,00 2
13.451,00 3
13.450,00 4
13.430,00 3
Top ask
CIJENA KOLIČINA
13.539,00 10
13.540,00 3
13.590,00 1
13.600,00 15
13.649,98 1
13.650,00 5
13.690,00 5
13.700,00 7
13.749,00 1
13.750,00 6….prodaja se troši ko luda. [cool]
Prosječna cijena 13350, super [proud]
A neka plašljiva ručica je prodavala onaj crni utorak po 9500 !?????
Nemreš bilivit !
Da se kratko i ja ubacim kad već spominjete Pelješki most, IGH će rasti ili padati (ja bih rekao rasti) bez obzira na most. Što se mene osobno tiče dobro bi došlo da se most gradi jer obzirom da imam dionice IGH vjerojatno bi dodatno poguralo cijenu, ali gledajući zdravorazumski stanje u državi u cjelini, taj most graditi u ovom trenutku i ulupati tolike novce je glupost na kvadrat, pa tko normalan može ulupati nekoliko milijardi kuna u most koji se neće otplatiti stoljećima, a država treba lovu za stotine drugih stvari.
Osobno mislim da bi gradnja mosta trebala biti zadnji prioritet (gledajući interes države).
Eh sad ak budemo gledali svoje sitne male interese, onda neka se gradi, kad mogu ulupati u stadione nek ide lova i na neki most
Slažem se! Most će se počinjat gradit još par puta [proud]
Vrijednost IGH će prvenstveno rasti zbog projekata u inozemstvu.
Građevinari najzaslužniji za jutrošnji Crobexov rast
Jutarnje trgovanje na burzi opet je lansiralo indeks gotovo dva posto. Najlikvidnije su dionice građevinara, IGH-ove i Ingrine, a promet je već sada veći od 47 milijuna kuna. Strelovit rast burzovnog indeksa, koji se nastavlja već drugi dan zaredom, malo je usporen nakon frenetičnih pola sata trgovine, no Crobex je još u porastu od gotovo dva posto
Najzaslužnije za to su dionice građevinara, koje trenutačno vode po obujmu trgovanja. Tako je najlikvidnija dionica Ingre, koja je s prometom od gotovo šest milijuna kuna porasla 3,3 posto. Iza njih slijedi Ingra s nekoliko stotina tisuća manjim prometom i porastom od čak 6,30 posto. Atlantska plovidba trenutačno stoji na 3,2 milijuna kuna prometa, a cijena je veća 3,74 posto veća od jučerašnje.
Dionica Jadroplova, još jednog brodara koji je profitirao zbog porasta indeksa rasutog tereta BDI-ja, danas je u plusu od 2,38 posto, uz promet od 2,1 milijun kuna. Dionice HT-a i Ine nisu jutros u žiži zanimanja investitora – HT-om se tržilo u vrijednosti od samo 2,3 milijuna kuna uz blagi porast cijene (trenutačna cijena je 343 kune), a Ina je uz 2,2 milijuna kuna prometa porasla do čarobne granice od 2.600 kuna za dionice (porast od 2,90 posto). Promet u prva dva sata trgovine je 47 milijuna kuna, pa se može zaključiti da će dnevni promet biti u jučer dostignutom limitu (između 90 i 100 milijuna kuna). Amir Kulenović LIDER
zmrklic: ” Prosječna cijena 13350, super [proud] ” A neka plašljiva ručica je prodavala onaj crni utorak po 9500 !????? Nemreš bilivit !
A neke ručice su marljivo skupljale…
Ko male pčelice… [thumbsup]
zmrklic: ” Prosječna cijena 13350, super [proud] ” A neka plašljiva ručica je prodavala onaj crni utorak po 9500 !????? Nemreš bilivit !
Ja sam ovaj put shortao, i ulovio 2,5k po dionici, sad ih imam više nego prije
[proud]
Sad bi još jako dobro sjela neka vijest, nevezano za politiku. Kupio sam opet prije izbora, i bome sam se treso onu izbornu nedjelju [bye]
Mislim da još sutra rast , ali kad počnu pregovori s drugom političkom stranom onda jako dole (cca 20%-30%)…. a, poslije nitko nezna šta bude ….mislim da bi svi trebali jako biti oprezni pri kupnji sutra na ovoj dionici …. ja imam nešto malo IGH dokupio bi ali me strah s obzirom na ove sve mučkalice … oko toga ko će sastaviti vladu, a svi znamo cijena ovisi ( na žalost tako je doživljava 90% pučanstva) o određenoj političkoj opciji glupo ali tako mi djeluje …. Svima želim da pogode uključujući i sebi …bez obzira ko dobije mandat
Mislim da još sutra rast , ali kad počnu pregovori s drugom političkom stranom onda jako dole (cca 20%-30%)…. a, poslije nitko nezna šta bude ….mislim da bi svi trebali jako biti oprezni pri kupnji sutra na ovoj dionici …. ja imam nešto malo IGH dokupio bi ali me strah s obzirom na ove sve mučkalice … oko toga ko će sastaviti vladu, a svi znamo cijena ovisi ( na žalost tako je doživljava 90% pučanstva) o određenoj političkoj opciji glupo ali tako mi djeluje …. Svima želim da pogode uključujući i sebi …bez obzira ko dobije mandat
Kolega, šta mislite zašto ljudi kupuju?
Pa zato jer se zna da idemo dalje. A ovaj vaš scenario od 20-30% pada ako krenu razgovori sa SDP-om, mislim da je besmislen. Onda bi trebala cijena ponovo pasti na 9.000 kuna?!
Opet kažem, probudite se dok je ispod 14k kuna, jer će uskoro biti vrlo visoko.[cool] (tako je bilo i zdanji put)