blokada nam ne treba a rast do 15-20 k će biti prije ostvaren bez njih osim ako ne želimo trejdati, onda u tom slučaju ajmo navijati za blokade[pray][wink]
sutra preko 20K na otvaranju, ipak dobit to pokriva, 70 milijuna kuna kao što radić reče[thumbsup]
sutra preko 20K na otvaranju, ipak dobit to pokriva, 70 milijuna kuna kao što radić reče[thumbsup]
Malo cinizma nije loše, je li kolega?
Ali mislim da sutra neće biti loše, zapravo tek smo počeli izranjati iz crnih dubina, dok se ostali brčkaju na površini već duže vrijeme.
[cool]
blokada nam ne treba a rast do 15-20 k će biti prije ostvaren bez njih osim ako ne želimo trejdati, onda u tom slučaju ajmo navijati za blokade[pray][wink]
Ljudi, spustite se na Zemlju.
Ne znam tko stalno pokušava navlačiti ovu dionicu, ja sam davno na zemlji, a to je da je na kormilu netko tko dobro manipulira i laže javnost, jedino stoji.
Ne znam tko stalno pokušava navlačiti ovu dionicu, ja sam davno na zemlji, a to je da je na kormilu netko tko doro manipulira i laže javnost.
Po tebi sutra ne idemo gore, ili na onim grafovima koji signaliziraju up up nesto ne stima ?
Nhf, cista znatizelja da vidim di pucas [wink]
Ne znam tko stalno pokušava navlačiti ovu dionicu, ja sam davno na zemlji, a to je da je na kormilu netko tko dobro manipulira i laže javnost, jedino stoji.
Shvaćam to kolega ali tipa:’…
Znam da ste uzbuđeni oko rasta, ali prije svega treba biti oprezan.
Uprava je dovoljno transparentna.
A da malo potkrijepite činjenicama.
3Q je bilo vrlo dobro s obzirom na druge građevinare, koji su usprkos negativnoj dobiti rasli.
A to što dobit nije bila kako je Radić rekao, nije baš ogromna greška kako ju vi doživljavate, da bi po vama nakon toga IGH bio 6.000kn[pray]
Ljudi, spustite se na Zemlju.
[/quote]
koji je ovo replikant našeg starog dobrog matrixa !?
moram pitati zar nemate pametnijeg posla ?
[huh]
matrix90: ” blokada nam ne treba a rast do 15-20 k će biti prije ostvaren bez njih osim ako ne želimo trejdati, onda u tom slučaju ajmo navijati za blokade[pray][wink] ”
[/quote]
Gledajte, nije nitko ničiji replikant.
Čovjek si zamišlja tu cijenu, no zasigurno neće biti takva, barem ne ove godine.