Tko zna možda za 4 godine. Ovaj put su izgubili. Drugi put vam želim više sreće. Ostaje vam za utjehu kupiti nešto dionica IGH.
Milosrdno zahvaljujem i sutra lupam po asku.[smiley1]
Davids, raspali po vijestima. Već je i vrijeme.[smiley11]
Još malo grafičke analize…
Na kojoj cijeni se sutra sparkirat da se ubode IGH, ne preskupo, a ni da pobjegne ?:-p
Von Braun:
”
Još malo grafičke analize…
”
Na kojoj cijeni se sutra sparkirat da se ubode IGH, ne preskupo, a ni da pobjegne ?:-p
Kakvo preskupo? Što čekaš po ovim cijenama? Meni ni po 15300 nije bilo preskupo
I još k tome, HDZ je dobio, pa nema razloga da se ne vratimo tamo odakle smo i pali
budd
Kakvo preskupo? Što čekaš po ovim cijenama? Meni ni po 15300 nije bilo preskupo
I još k tome, HDZ je dobio, pa nema razloga da se ne vratimo tamo odakle smo i pali
Slažem se i od svih mojih građevinara očekujem najveći pomak baš na IGH !
drhtava_r.: ” Von Braun: ” Još malo grafičke analize… ” Na kojoj cijeni se sutra sparkirat da se ubode IGH, ne preskupo, a ni da pobjegne ?:-p ” Kakvo preskupo? Što čekaš po ovim cijenama? Meni ni po 15300 nije bilo preskupo I još k tome, HDZ je dobio, pa nema razloga da se ne vratimo tamo odakle smo i pali
Ma sve stoji, ali ne pada mi novac s neba, pa nebi htio dat za nesto red velicina 12.000, ako mogu u istom danu to dobit za 11.000. Znam da je nemoguce tocno predvidit kretanje cijene, ali pitam cisto za misljenje na kojoj cifri (cca) pricekat 😉 Ako netko ima slican plan.
Jucer sam fulao za 50kn..cjepidlaka ziva sam postao, moram to korigirat 8-}
Hehe
zato sam ja tržio u petak – prije izbora
Ma sve stoji, ali ne pada mi novac s neba, pa nebi htio dat za nesto red velicina 12.000, ako mogu u istom danu to dobit za 11.000. Znam da je nemoguce tocno predvidit kretanje cijene, ali pitam cisto za misljenje na kojoj cifri (cca) pricekat 😉 Ako netko ima slican plan. Jucer sam fulao za 50kn..cjepidlaka ziva sam postao, moram to korigirat 8-}
Moj prosjek ulaska 11.500
Počeo sam kupovati na temelju TA i mojih očekivanja tko će pobjediti na izborima.
Kada sam počeo kupovati, cijena je već pala 40%.
Kada sam vidio da se cijna spustila do 9.500 nisam mogao vjerovati. :-O
Prodao sam neke druge dionice kako bih mopgao sudjelovati u totalnoj rasprodaji koja se ne događa često.
Sada, mic po mic idemo tamo gdje smo i bili + još par desetaka postotaka gore. :-)d
drhtava_r.: ” Jucer sam fulao za 50kn..cjepidlaka ziva sam postao, moram to korigirat 8-} ” Hehe zato sam ja tržio u petak – prije izbora
I ja;-)
Za 109xx B-)
Ali htio bi podebljat :-p
p.s.hvala Posejdon, pozlatile ti se rijeci 😉
drhtava_r.:
”
”
Hehe
zato sam ja tržio u petak – prije izbora
ni ja nisam mogao odoliti kolega da u petak ne omastim brk s dodatna 4 komada na 11 k, iako mi je već velik dio portfelja u IGH. Kao što je jedan kolega već rekao , najgore je iza nas. Do godišnjeg izvješća očekujem da će prva brojka u cijeni IGH biti 2. :-)d
bok ekipa,
imatelj sam IGH, dosta…;;-) tako da ne drukam, to je sigurno……apolitičan sam u tolikoj mjeri, da čak ni na Izbore ne idem (svako ima svoju filozofiju)……..HDZ još nije dobio, jer da je već bi bili kod Meskea[-o<
stoga bih htio samo naglasiti da orkanski vjetrovi još prijete, nije još sve tako zeleno…strpljivo budiite…
dobronamjerno.
fifi |-)