Na novom ZSE monitoru, IGH promet ide unazad…..[smiley8][smiley8][smiley8]
Koji šlamperaj.
možda ona prodaja po 11,216 i ne važi pa je ponište [smiley2]
Traideri spuštaju cijenu, ali mi se najviše sviđa što fondovi brane cijenu.
Promet je 1350 dionica, a to nije malo.
Više volim polagani rast nego blokade.[smiley11]
Slažem se polagani rast je uvijek bolji od velikog pada ( koji još uvijek …se lako može desiti ).
Ovo nije zlobno ali bi se moralo ukalkulirati da je moguće ….
Ovaj veliki iskrcajni nalog u 15:16:09 je navodno posljedica pogrešnog unošenja tickera od strane brokera (ne znam o kojoj se kući radi). Uglavnom, moj me broker zvao tražeći suglasnost za poništenje moje transakcije (pokupilo me na 11.500), koju nisam dao. Maime, malo mi je presumnjivo da se radi o pogrešci… [smiley2]
Ovaj veliki iskrcajni nalog u 15:16:09 je navodno posljedica pogrešnog unošenja tickera od strane brokera (ne znam o kojoj se kući radi). Uglavnom, moj me broker zvao tražeći suglasnost za poništenje moje transakcije (pokupilo me na 11.500), koju nisam dao. Maime, malo mi je presumnjivo da se radi o pogrešci… [smiley2]
Kakve su to gluposti. Što je riječ o nekim novim metodama navlačenja?
Kakve su to gluposti. Što je riječ o nekim novim metodama navlačenja?
Kakvo navlačenje? Misliš li na izvlačenje?
Što je riječ o nekim novim metodama navlačenja?
Itekako, IGH se trenutno jako navlači, iz razloga što se očekuje da SDP formira vlast.
Sve je riješeno HDZ se dogovorio sa HSS-HSLS-om , ja sam danas fino skupio sve ispod 11,5[smiley2]
Inače ako još ima netko da mi proda ispod 11,5 spremno sutra čekam heh[smiley2]
Widra:
”
Što je riječ o nekim novim metodama navlačenja?
”
Itekako, IGH se trenutno jako navlači, iz razloga što se očekuje da SDP formira vlast.
Tko zna možda za 4 godine. Ovaj put su izgubili. Drugi put vam želim više sreće. Ostaje vam za utjehu kupiti nešto dionica IGH.