Daj bože da HDZ dobije ukrcat ću se ja i ako crveni dođu no ne bi bilo dobro za market,neizvjesnost ponovo kapital bi bježao,a kako bi mi ovdje prošli bolje da ne mislim…znam da bi most skinuli odmah itd.
Pa neka i padne niže ima tko će dokupiti,zato se ne bojte nećete ostati bez novaca .Za IGH ćete u svakom slučaju nešto dobiti.
Pa i 8000 nije malo ako ste kupili na 3000.Problem je jedino onima koji su kupovali na 16.600 ,ali tko im je kriv što su pogrešno procjenili.
Neka oni niti ne prodaju doći će to opet na 16 samo će se malo morati strpiti.
Ma neće nitko most skinuti, evo čak i Lokin kaže da je most apsolutno nužan. Meni je jedino teško što nemam s čim nadokupiti trenutno
evo moga misljenja…..mislim da su svi popusili u utorak…..,mislim na one koji nisu kupovali….svi smo cekali petak a fondovi i veliki igraci su petak pretvorili u utorak tako da mislim da nema vise padanja…..ko je kupio jeftino kupio je ko nije ni nece…..preveslali su nas…..i da dodje sdp na vlast nema vise padanja jer ni jedan porez nije ni nece uciniti da ljudi onako jeftino vise prodaju….bolje da ljudi nisu jeftino prodavali vise bi im se isplatilo da su platili porez nego sto su prodavali na 9500…..presli smo zedni preko vode….zao mi je sto nisam kupovao po onoj bagateli a bio sam sav u kesu….i jos sam samo sad necu prije ponedjeljka mada mislim da nema vise pada….+ – 2-3posto…..ebiga tako rade veliki igraci…….samo mi cekajmo petak….prosla baba s kolacima[smiley16]
CROBEX opet u minusu.[smiley5]…Bio na početku
K/P.. 3oo/781
Na kupnji se pojavila obrana 50 kom na 11.650. Po zamahu prodavača, čini mi se da ispod ne idemo.
Prodaja se papa.[smiley11]
Ne bi se Sanader tako buso u prsa i letio pred rudo da nema asa u rukavu.
Vaš link
Čini mi se da Davids udara po asku, biće da je shvatio da će sutra možda biti kasno za kupnju kako je najavljivao!