Pošalji im nalog mailom.
Provjereno.[smiley2]
Ali koja je to brzina? treba 5 minuta.
Bare: ” Pošalji im nalog mailom. Provjereno.[smiley2] ” Ali koja je to brzina? treba 5 minuta.
Sve mi je to jasno,ali ako ti je dio portfelja na marginu kod njih to je jedino rješenje.Što se tiče online kod njih još ni ne pomišljaju na to.
Pokazalo se vrlo korisno slanje naloga mailom u vrijeme HT ludila.
Drugi brokeri nisu zaprimali naloge mailom,online,telefonom.Bio sam odsječen totalno od ZSE,jedino mi je preostala POBA.
Ali što se tiče podrške i usluga oko margina tu su nenadmašni.Mala banka pa se trude.[smiley2]
Evo jučer je bio CROBEX -4,80%, , a na zatvaranju je bio iznad +1%.
Danas bi moglo biti obratno, max je bio +2,60%, a završit ćemo po svemu sudeći u minusu.[smiley5]
Sad idemo vlakić malo prema dolje.
Sad idemo vlakić malo prema dolje.
Pitanje koliko malo??? Izbori su blizu.
ovo je ekspresni vlak prema dolje, japanska proizvodnja
nema šanse da više IGH padne ispod 11K, nema šanse
Ode crobex u minus…..kupnja kod IGH polagano nestaje.
igh je trenutno ispod prosjeka cjene u zadnjih 6 mjeseci koja iznosi 12.499,99 kn dok je večina građevinaraca trenutno iznad prosjeka cjene u zadnjih 6 mjeseci dlkv-1.408,34 kn
ingra-46.988,96 kn
vdkt-3.505,83 kn
hdel-1.583,39 kn
Sutra nas čeka zanimljiv dan.
Kupnja se smanjuje, dok se prodaja povećala. Ipak šta ako SDP dobije, nisam siguran kako će se odraziti.
Čak me malo i strah za svoje dionice. Ne znam, nisam pametan, da li da prodam ili ne.
K/P za sutra….
Top 10 na danasnji dan.
Promjene od jucer su:
3. PBZ D.D. 5.198 -73 kom.
5. ĐUKAN PETAR 3.963 -50 kom.
Nije valjda da je i Djukan drhtvih rucica.
Sutra cemo vidjet na top 10 koja nas je konjica branila.
Da li se firma kupuje radi rezultata, poslova, potencijala, dobrih lidera ili radi politike? Nema zime za IGH, po tome bi trebalo napraviti reviziju pretvorbe svih hrvatskih firmi. Ista pjesma je bila uoči izbora za predsjednika. Mesić kontra Kosoriničih projekata (čitaj HDZ ovskih) Kosorica kontra Mesićevih. To je samo promidžba.
Treba gledati projekte sadašnje i buduće, širenje u regiji, novi zakon o građevinarstvu i ulazak Hrvatske u Eu. To su najvažniji faktori koji će utjecati na rast cijene dionice IGH.