Molim.
Ja sam ušao u ovu dionicu dosta visoko i ovih dana razmišljam o dokupu jer duboko vjerujem u ovu dionicu bez obzira na rezultat izbora.
No unatoč svim ovim zbivanjima u zadnjih mj. dana neznam zašto toliko nervoze i prkosa zar nemamo svi ovdje zajednički cilj!?
Zar je nužno da bi svanulo nekome mora smrknuti!?
Evo K/P…..crobex pada od današnjeg maximuma. Opet odbijanac.[smiley8]
dobar dan nov sam na forumu do sada sam samo čitao vaše komentare…neki su pomogli a neki i odmogli ali uglavnom dobar je i može pomoći!
Vjeran Igh-u,ništa prodavao dapače jučer kupio.Bez obzira koja će opcija pobijediti Igh-a ide dalje!!!!!
12K prošlo
Koliko će još izdražati, pitanje je, još malo…a onda…vraćam se ZG tebi…..tebi na obale Save…
kakva su vam iskustva sa podravskom bankom jučer sam htio obaviti kupnju cijeli dan zauzeto ne kužim zašto ne zaposle još brokera ako imaju takvu gužvu
ide to na 13K
kakva su vam iskustva sa podravskom bankom jučer sam htio obaviti kupnju cijeli dan zauzeto ne kužim zašto ne zaposle još brokera ako imaju takvu gužvu
Kolega, promjenite brokera, ako nemate margin u podravskoj. I najbolje brokerske kuće imaju danas poteškoće sa nalozima, tako da onda podravska šteka samo tako.
ide to na 13K
Kako jaaak post… dugo vec nisam vidil… juhuuuuu, tipa ide to gore, ide to dole… ide to na x ide to na y
Pošalji im nalog mailom.
Provjereno.[smiley2]