Evo maknuli su fondovi ovih 50 kom na 11k kuna na kupnji.
Ko da hoće sutra opet pogurati dolje. Budemo vidjeli. Ispod 10k kuna znači ne idemo.[smiley11]
K/P..552/827.
ne izazivaj vraga, ja taman poceo nadokupljivati iznad 11 🙂
dugorocno to je dobar ulaz a kratkorocno cemo vidjeti sto mr.market ima reci o tome.
znakovito je da kad raste,raste na ogromnim prometima a kad pada onda i nema nekog otpora. znaci da veliki i kupuju.
davids, ti jos cekas biche?
Nisam pametan( a tko je),pogađa nas ova neizvjesnost oko izbora i rezultati istih…[smiley10]
Nisam pametan( a tko je),pogađa nas ova neizvjesnost oko izbora i rezultati istih…[smiley10]
Pa niste se valjda živcirali radi ovoga? Što je to za pravog investitora, lagani prdac
Pa niste se valjda živcirali radi ovoga? Što je to za pravog investitora, lagani prdac
I to k tome “tihomir”, “zvonimira” još nisu imali prilike upoznati….[smiley2][smiley2]
Ovako : moskva+hdz 20k ,ja to vidim tako SDP 9-10k i lagani up prema 13-15k no trebati će nam dobar FI a to je 2.-3.mjesec 08. mjesec tako nekako…
evo 5 [smiley2]
Ovako : moskva+hdz 20k ,ja to vidim tako SDP 9-10k i lagani up prema 13-15k no trebati će nam dobar FI a to je 2.-3.mjesec 08. mjesec tako nekako…
znači idemo na 20k po tebi….ja tvrdim 18 do kraja sljedećeg tjedna
Ja isto vidim do petka svađanje ovih koji guraju do 8k kuna i ovih koji guraju iznad toga.
Biti će svašta. Iznad petka scenario kolege davidsa. Pa tko hoće riskirati neka kupuje. Ne može fulati[smiley11]
Šanse su 50:50. Naravno, ako fondovi daju blagoslov.
Na koliko je blokada na gore?
Nema baš neke prodaje, to sve stignem poskidat ako je ovo dno.
Von Braune, koliko je sigurno ono s Bollingerom, da kada ga probije mora ić gore?
[smiley1]
Evo kolega se danas smijao kad sam mu spominjao Bollingera, ali na kraju naravno sam opet bio ja u pravu.
Probilo je Bollingera i odmah gore. Čudno ali istinito.[smiley1]
Po meni ćemo se valjati na dnu Bollingera do petka.