CROBEX -3,61%[smiley9][smiley9][smiley9][smiley9][smiley9][smiley9]
Ako sad udare po bidu, zna se šta če onda biti.
CROBEX -3,61%[smiley9][smiley9][smiley9][smiley9][smiley9][smiley9]
Mislim da je ovo najveći pad od 98. istina?
Hvala lijepo i laku noć. Sutra nas čeka nastavak. Podmetanja, velika iskrcavanja fondova, slaba kupnja..itd.
Blokada je na 10.863,54
Prije nekog vremena gledam ja IGH na 10600. Kaže žena: PRODAJ TO! Ja kažem: NEĆU !
A znate zašto? Zato jer sam nedugo za tim prodao na 14500.[smiley2]
Vi drhtavi zaključite sami….
ps. ispričavam se ako ovo zvuči kao navlakuša
Sad znamo da sukob interesa nije između Mesića i Dropulićke.
Sve mi se čini da Mesić radi za američke fondove, ili nekome spušta cijenu za preuzimanje, te hoće zaraditi penziju.
Sve u svemu, jako bezobrazno.
Prije nekog vremena gledam ja IGH na 10600. Kaže žena: PRODAJ TO! Ja kažem: NEĆU ! A znate zašto? Zato jer sam nedugo za tim prodao na 14500.[smiley2] Vi drhtavi zaključite sami…. ps. ispričavam se ako ovo zvuči kao navlakuša
Kupit ćeš ponovo,činjenica da je prošlo preko 250mil iznad ovih razina,sad je ovako,ako HDZ dobije ( nadamo se svi) odletit ćemo tko zna 17-18-20,ako SDp dobije padamo na 9k i onda ćemo polako gore nakon 15 dana…
Evo malo blagodati gledalice.
Od iznimne euforije do totalne depresije 🙂
Osjecao sam se tako jadno kad sam prodavao po 12.800 a sad nish,cekam dno. Predlazem ostalima isto. Nema dokupa dok ne potone skroz pa cemo se jednog dana svi fino obogatiti i prezivjeti da pricamo o IGH i srodnim firmama jos dugi niz godina.
Steta da nije FI jaci pa da je trailing EPS bar 400-500kn jer bi P/E 20 tada bio neki otpor i najvecim panicarima da prodaju ali ovako bi moglo jos nize.