[smiley7] Muka mi je………… ovo je stvarno igra živaca ali kako se kaže ” Samo budala odustaje pred ciljem ” [smiley1] Samo se meni trenutno taj cilj čini jako jako dalekim…… no bit će bolje
Mislim da je sada najpametnije ugasiti gledalicu i poslovni.hr, više ne pisati po forumu, ne bi štetilo ni pomoliti se Bogu te se početi baviti sa drugim poslovima a stanje portfelja provjeriti za cca. mjesec dana.
Mislim da nikada više neću ulagati u “političku” dionicu, možete argumentirati koliko hoćete da IGH nije politička ali činjenice pokazuju da jeste.
Kako onda objasniti da Atlanska plovidba zadnjih dana pada jednako kao IGH, a ne samo da nije politička, već 90% njegnog poslovanja uopće ne ovisi o Hrvatskoj?
Trenutno najveći bid 11.040, sve mi miriše na blokadu, šmrc
Ma ni govora. Blokada je danas na 10.863,54 kn (gornja je 13.277,66
[smiley2], kad-tad), a evo, već smo na 11.389kn.
Kolege, glave gore i puno strpljenja. Proći će i ova nepogoda.
Možda je BDI malo pao… [smiley6]
lanckok: ” Mislim da nikada više neću ulagati u “političku” dionicu, možete argumentirati koliko hoćete da IGH nije politička ali činjenice pokazuju da jeste. ” Kako onda objasniti da Atlanska plovidba zadnjih dana pada jednako kao IGH, a ne samo da nije politička, već 90% njegnog poslovanja uopće ne ovisi o Hrvatskoj?
Atlanska pada zbog pada BDI indeksa, korekcije na burzi,raznih IPO- itd…, a IGH, između ostalog, i zbog Mesićevih prozivanja po medijima i Radićevog jasnog svrstavanja uz HDZ. Da IGH nije to što jeste u regionalnim okvirima bio bi on već sada, uz ovakvu medijsku hajku, i ispod 10K.
Možda je BDI malo pao… [smiley6]
Dobro i to je točno, ali htio sam samo reći da u ovoj korekciji IGH ne pada ni više ni manje nego mnoge druge dionice.
tango: ” Možda je BDI malo pao… [smiley6] ” Dobro i to je točno, ali htio sam samo reći da u ovoj korekciji IGH ne pada ni više ni manje nego mnoge druge dionice.
Sve pada ide i ingra ispod 50k[smiley3],neki bi trebali paziti sa izjavama jer je panika počela bez realnog pokrića,samo ti pričaj Mesiću meni si osobno do kraja života u minusu …[smiley2]
Sve pada ide i ingra ispod 50k[smiley3],neki bi trebali paziti sa izjavama jer je panika počela bez realnog pokrića,samo ti pričaj Mesiću meni si osobno do kraja života u minusu …[smiley2]
Ovo je jako veliki minus za SDP i Mesića. HDZ sigurno dobija nakon ovoga.
27% je IGH u minusu od cijene 15.5 k kuna. Strašno.
davids: ” Sve pada ide i ingra ispod 50k[smiley3],neki bi trebali paziti sa izjavama jer je panika počela bez realnog pokrića,samo ti pričaj Mesiću meni si osobno do kraja života u minusu …[smiley2] ” Ovo je jako veliki minus za SDP i Mesića. HDZ sigurno dobija nakon ovoga. 27% je IGH u minusu od cijene 15.5 k kuna. Strašno.
Mislim da Mesić puno više može naštetiti IGH-u nego IGH Mesiću. Da svi vlasnici IGH odluče ne glasati za SDP dobili bi možda 0,1% glasova manje.
Koja je cijena do koje će ići i prodavati sumanuti dioničari???
Prijedlozi??
Koja je cijena do koje će ići i prodavati sumanuti dioničari??? Prijedlozi??
Daleko je petak,moramo imati jake živce,neću ništa prognozirati…