@fon braun
u potpunosti podržavam zaokret rakursa prema apolitičnijim tonovima…
u tom kontekstu vaš potpis boji vas određenom bojom…
a nije simpatični oker [smiley2]
Evo jesam. I dosta o politici ovdje.
Poslovi ne ovise o politici, a tako ni ova dionica.
Nego, kolika je zapravo moskva….?
Evo kolika je Von Braun…
According to project officials, the highway will have four lanes in both directions with a carrying capacity of 5.5 million cars at rush hour. The highway, which is expected to open in 2013,will have no traffic lights.
k/p je iz dana u dan sve ljepša i ljepša………
Evo dobio sam gledalicu pa da podijelim to veselje s vama!
Opla, nekome se danas žuri ukrcati ili iskrcati, a tko bi ga znao.
120 kom po kupnji. 2 miliona već prometa. Budemo vidjeli za par dana.[smiley11]
jel jure danas otisao u albaniju ili nije??? ima li itko kakvu informaciju?
Kolega, drugi put razmislite kad ćete to izjavljivati. Pogledajte šta ste napravili[smiley1]
Ova će dionica samo jednom eksplodirati i preko noći se pojaviti na 20 k kuna.
A do tada neka dioničari prodaju u bescjenje.
Ovo se isto događalo kad je u 9.mj pala na 10.3 k kuna, i nakon toga je rasla sve do 15.5k kuna.[smiley11]
jel jure danas otisao u albaniju ili nije??? ima li itko kakvu informaciju?
sad bi ti rekao di je jure otišao…..
lanica:
”
”
Kolega, drugi put razmislite kad ćete to izjavljivati. Pogledajte šta ste napravili[smiley1]
Ovo se isto događalo kad je u 9.mj pala na 10.3 k kuna, i nakon toga je rasla sve do 15.5k kuna.[smiley11]
kolega braun prvo ja ne sumnjam da dionica neće ići gore jedino je pitanje kada još skoro ne bude to je sigurno, drugo,nažalost, politika igra veliku ulogu kod igh i strpnja će trajat do kraja izbora i onda bude ili crno ili bijelo i treće ovaj forum ima utjecaja na neke samoprozvane investitore ali ne tolko koliko vi mislite, jer druge stvari utjeću na tržište i cijenu dionica kao npr. stanje gospodarstva inflacija blabla….i najbitije izjave mesića u novinama… ovo pričam jer vidim da vas opterećuje stanje igh a nebi trebalo
sad bi ti rekao di je jure otišao…..
Von Braun:
”
lanica:
”
”
”
kolega braun prvo ja ne sumnjam da dionica neće ići gore jedino je pitanje kada još skoro ne bude to je sigurno, drugo,nažalost, politika igra veliku ulogu kod igh i strpnja će trajat do kraja izbora i onda bude ili crno ili bijelo i treće ovaj forum ima utjecaja na neke samoprozvane investitore ali ne tolko koliko vi mislite, jer druge stvari utjeću na tržište i cijenu dionica kao npr. stanje gospodarstva inflacija blabla….i najbitije izjave mesića u novinama… ovo pričam jer vidim da vas opterećuje stanje igh a nebi trebalo
[/quote]
ma kaj bi mi reko… ja sam negdje procito ili cuo da ce jure u cetvrtak (DANAS) na nekakva sastanjcenja u albaniju sa Bechtelom, koji tamo radi ono sto je radio kod nas dok ga nisu istjerali… e sad nigdje ne vidim nista o tome….