Političari dižu i ruše Zagrebačku burzu[smiley3][smiley3][smiley3][smiley3]
Treba ulagati u znanje, tako barem kažu[smiley2]. Po ovom bi trebao biti vidovit, na koji način da ja predvidim ovakve izjave, pogotovo kad je riječ o predsjedniku države. Njemu nešto zasmeta, kaže i sruši dionicu. Da imam svu pamet ovog svijeta to ne bi mogao predvidjeti.
Oni sruše , ja se ukrcam[smiley1][smiley1][smiley1], oni dižu, ja sam ukrcan[smiley1][smiley1][smiley1]
Ja više niti ne čitam te jalove članke koji nanose štetu malim dioničarima, a oporba ne kuži da izbija novce iz džepa friškim dioničarima koji su započeli nedavno sa THT-om. Bacaju kontru Sanaderu koji je dao IPO THT-a građanima, i to je jako podlo od strane političara, jer s time si rade samo štetu.
Nije male dioničare opljačkala država , već ih je opljačkao Mesić prije neki dan, a još će biti takvih ispada do izbora. Naravno pod pretpostavkom da su se ljudi prepali pa prodali u minusu.
Zamislite da Dioničar izađe iz THT-a sa zaradom i uloži ponovo na burzu, i onda dođe netko iz oporbe i izbije mu zaradu, pa čak i ode u minus[smiley5]. Ma jadno. Oni misle ako ne mogu opaliti poreze na kapitalnu dobit, onda mogu srozati burzu u korekciju, i na taj način odvratiti dosta ljudi od ulaganja na burzi.
Budemo vidjeli.
Ne ruše burzu, nego nekontroliranim i nesuvislim izjavama štete nekim kompanijama na burzi.
Opla, nešto se opako dokupljuje. Rekao sam ja da kad izađu ovi Mate Matić i Šime Šimić, da će uletiti neki jaki
fond unutra, i pogodio sam. Ček malo , ako je danas promet bio 4.016.530,97 kn, a ZABA se ukrcala sa 3,25 miliona, to znači da su mali dioničari trgovali sa samo 55 komada.
Di se tako ZABi žuri? Doći u TOP 5? [smiley1]
Ovo je jako dobro, s obzirom da su se dva mjeseca iskrcavali PBZ i ostali.
Fond manageri u ZABA-i znaju da je IGH precjenjena, pa kupuju ko ludi, ma jasno[smiley1]
[/quote]
Mislim da im je danas bio zadatak da dignu preko 13k, sa 4 komada smo na kraju pali 1,5% .Dizat će cijenu prema 14k,dolazi lova od ATGR ,no ZABA je odlučna zanima me koliko žele dionica na kraju i to jako
[smiley1][smiley1]
[/quote]
To je ipak t-3, a ne danas, i to je zaba skbnički, ali, lijepo ih je vidjeti u top 10. Samo da prođu ti izbori, jos oko 3 tjedna ….
Ide vam nova vijest ovih dana, novi posliči..[smiley2]
Da dobili smo još nešto neću ništa pisati još…
Ali SDP vam visi kao mač nad glavom, šta je , je.
Slažem se ,tko se mača lati….