lanica: ” mi smo do kraja tjedna na 5000 kn, pazite kaj vam kažem ” Uz čiju pomoć? Božju ili Mesićevu?[smiley1] Ajmo ljudi dosta crnjaka…….. Čekajmo rasplet.
jel bitno?[smiley1]
davids: ” Čini mi se da se val širi na ostale građevinare neće ovp proći ovako easy,moglo bi se nekima obiti o glavu[smiley5] ” HDEL opasno klizi. Blokada visi o niti
Koji ministar je tu prisutan idemo tajne službe!
[smiley2]
Umjesto da Predsjednik takvim tvrtkama vani otvara poslovne mogućnosti on ih ruši. Svaka čast. Valjda su sad sretni. To je ona hrvatska da Bog da susjedu umre krava. No, kad pada, da bar padne pošteno. Volio bih se ozbiljnije nakrcati.
ma to naš “vrli” predsjednik misli na nas male građane… s ovakvim padom nam ne mogu naplatit porez na kapitalnu dobit… [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Umjesto da Predsjednik takvim tvrtkama vani otvara poslovne mogućnosti on ih ruši. Svaka čast. Valjda su sad sretni. To je ona hrvatska da Bog da susjedu umre krava. No, kad pada, da bar padne pošteno. Volio bih se ozbiljnije nakrcati.
Ovo je odlična konstatacija samo još da nam se jedan poslić u Rusiji potvrdi, neko će moći izjavljivati svaki dan ovakve gluposti a mi ćemo se smijati…[smiley2]
Eh da sam znao da će se ovaj tako lijepo iskrcati ne pitavši za cijenu… No, neki su znali, pa sad trljaju ruke
Pa nije mi jasno da dvije Mesićeve riječi vrijede više nego svi najavljeni poslovi. Tu nešto smrdi.
Pa nije mi jasno da dvije Mesićeve riječi vrijede više nego svi najavljeni poslovi. Tu nešto smrdi.
pola tih poslova je politika dogovorila, a tamo uvijek nesto smrdi kad si na drugoj strani….[smiley8]