joj, što mi nije još sjela lova od atgr… [smiley6] [smiley16][smiley15][smiley16]
Moram prizanti da mi je i malo drago, jer je pokazalo pravo lice predsjednika. Dobio je prve izbore govoreci kako Hercegovce treba uciti hvatati ribe i to niko nije vidio kao diskriminaciju. Sada opet ista prica samo na udaru su ljudi koji trguju dionicama ali mislim da fondovi imaju malo vise utjecaja i da ce mu se ovo odbiti o glavu.
ovo je presmješno….idemo mi još dole.još 50 kom. na kupnju možda netko popika to pa vozdra
Svi režite na Mesića, i s pravom zbog njegovih glupih izjava ali isto
tako ne znam koji je Q bio Radiću da se na Otvorenom tako izravno
svrstava uz HDZ, jer da vas podsjetim. upravo od tada su kola pošla
nizbrdo. Možda je koincidencija ali sumnjam.
Ali u demokratskim državama za kakvu se naš vrli predsjednik “zalaže” svatko smije politički otvoreno reći uz koga je, ali dirati u ekonomiju i izravno u burzu e to je kažnjivo čak i za premijere i predsjednike.
Kad uništiš imovine 250 mil kuna u 10 min onda si veliki čovjek[smiley2]
kolege, nedajte se zaplasit, proslo je 50 milijuna iznad 14,5 k to vam valjda govori da je ovo namjerno izazvan pad, mali su se uspaničili i to je to..
Tako je, i ja tako mislim. Nema podrške na kupnji uopće. Netko od fondova hoće jaaako jeftino nadokupiti.
Pitanje je tko. Kad nadokupi po npr. 12500kn , onda će sutra biti vjerojatno +10%.
Danas SDP-ovci prodaju, sutra HDZ-ovci kupuju IGH.[smiley1]
mi smo do kraja tjedna na 5000 kn, pazite kaj vam kažem
Kad uništiš imovine 250 mil kuna u 10 min onda si veliki čovjek[smiley2]
Što se sve može učiniti kad si na pravoj poziciji i proći nekažnjeno. Kakva država
upravo slusam 101 a Zrinka nositeljica ordenja kralja Mesica napada vladajucu strukturu i govori kako dionica IGH raste[smiley1]…ocito gospodja ne prati burzu[smiley1]… novinarstvo nam se srozava svaki dan sve nize i nize[smiley3]
Čini mi se da se val širi na ostale građevinare neće ovp proći ovako easy,moglo bi se nekima obiti o glavu[smiley5]
mi smo do kraja tjedna na 5000 kn, pazite kaj vam kažem
Uz čiju pomoć? Božju ili Mesićevu?[smiley1]
Ajmo ljudi dosta crnjaka…….. Čekajmo rasplet.
Čini mi se da se val širi na ostale građevinare neće ovp proći ovako easy,moglo bi se nekima obiti o glavu[smiley5]
HDEL opasno klizi. Blokada visi o niti