Ovo je umjetni pad ,svi znamo tko proziva i zašto…
naravno da je umjetan. Sve mi se čini da bi mi se do kraja predizborne kampanje dragi HT mogao pretvoriti u IGH…
kolege, nedajte se zaplasit, proslo je 50 milijuna iznad 14,5 k to vam valjda govori da je ovo namjerno izazvan pad, mali su se uspaničili i to je to..
Ne sumnjam da cemo je brzo opet gledati na 16 tisuca ali ovo je izgledalo pomalo neugodno. Hanfa bi trebala uredovati zbog onakvih izjava predsjednika. Sad treba drasticno srezati sve ostalo i ulaziti u IGH,pogotovo padne li jos malo.
Joj majko moja. Dobro da imam casha još za dokup. Hvala lijepo drhtavcima koji su prodavali po 13k kuna i
fondovima koji su onu obranu na kupnji od 337kom pomeli u sekundi.[smiley11]
U par minuta se sve odigralo,tu bi se trebala i Hanfa umiješati i pozvati na red, u zakonu striktno piše da se ovakve izjave ne smiju davati, u Americi baš i ne bi bilo ovako, privatno vlasništvo svetinja…
sad tko vjeruje u fundamente nek kupuje…prema cijeni od 16500 pa ovo je poklon….čujte netko je kupio onih 300 komada. kakve taj ima informacije ili je samo zaboravio pomaknut nalog
Jesmo li u blokadi?
I da, hvala gospodine, svaka vam čast, samo tako nastavite! Ne znam samo jeste li svjesni štete koju činite! Jer ovakve stvari mogu početi uništavati i fondove a onda razmislite kamo to vodi…
Ovo mi se čini kao super prilika za dokup, samo odakle izvući lovu kad je sve na korekciji [smiley16]
Nekakav kreditić od par 100k kn?
Svi režite na Mesića, i s pravom zbog njegovih glupih izjava ali isto tako ne znam koji je Q bio Radiću da se na Otvorenom tako izravno svrstava uz HDZ, jer da vas podsjetim. upravo od tada su kola pošla nizbrdo. Možda je koincidencija ali sumnjam.