IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Blago nama Čaćić kako je krenuo u Otvorenom Dubrovnik će proglasiti bosanskim kakvo licemjerstvo!!

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Zna se već danima da je prezentirana dokumentacija mosta i da su dobijene dozvole, Antunovićka večeras to čuje,blago njoj pitam se sa samo u kojoj državi ona živi bosni vjerovatno…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Za nas je bitno ,a što je rečeno i u samoj emisiji Otvoreno je da će najveću korist od mosta imati IGH.
Najpametnije bi Željki i Radomiru bilo da kupi dionice dok su tu gdje jesu.Jer kad se završi most moći će s njima u mirovinu i neće se morati baviti politikom.

samo bih želio podsjetiti neke likove da je ove godine IGH bio oko 5k a na oko 10k su govorili isto pa čak i da će se vratiti a sada je oko 15k, pa opet nekima izgleda da se vraća, neka oni samo idu dalje trbuhom za kruhom, imaju koliko hoće drugih dionica i sretno im bilo.
btw. još nije kraj godine pa moguće da ga vidimo i na 20 k i opet će ti isti govoriti kao i sada a zašto da se mi zamaramo sa takvima provokatorima pa oni su promašili još davno vlak i sada su ogorčeni te se moraju malo ispucati da ne puknu od zavisti.[smiley2]

[color=blue]Pobuna protiv Bandića zbog obnove stadiona[/color]

http://www.nacional.hr/articles/view/39400

osobno da ja imam dionicu IGH ,,nakon ovog radića u otvorenom, prodao b je u momentu…pa jer ste vi čuli na koji naččin se taj lik ophodi, znači na takav način dobija i poslove…a ako njega ruka ne mije ..dal će više dobivat poslove.

Samo si zamišljam Radić stoji sav ponosan s vjetrom u kosi na svom pelješkom mostu..a na mostu se skupila paučina on neupotrebe

RaDIĆ KATASTROFA

Blago nama Čaćić kako je krenuo u Otvorenom Dubrovnik će proglasiti bosanskim kakvo licemjerstvo!!

etto, davide, vidiš da se ovdje razvila lijepa debata o utjecaju rezultata predstojećih izbora na poslove IGH-a, time i budućnosri dionice. pa Ti reci da je dionici zajamčen rast neovisno od rezultata izbora…

bajdvej, izbori , bez obzira na ishod, mogu biti razlog korekcije cjelokupnog tržišta dionica u RH.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Vidim da se ovdje opet počelo pričati o temama koje se dosta odmiču od same firme i dionice IGH, pa da se vratimo na pravu stazu:

Izvor “Blica nedelje” potvrdio je da je mogućnost uspostavljanja partnerstva između srodnih instituta.
[color=blue]
Hrvatski institut u trci za projekat puta Horgoš-Požega
[/color]

Autor: B. K. | 28.10.2007 – 00:02

http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=17648 [smiley11]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

[color=blue]Pobuna protiv Bandića zbog obnove stadiona[/color] http://www.nacional.hr/articles/view/39400

citajuci ove cetiri varijente izgradnje stadiona vidim da je svaka nova varijanta sve dalje od Maksimira, pa cak i Zagreba…
mozda se izglasa i peta varijanta, recimo da Dinamov novi stadion bude kod Krasnog u Lici… tako bi se doslo do jeftinijeg zemljista, a utakmice bi se igrale na svjezem, cistom zraku sto bi bilo bolje kako za nogometase, tako i za navijace… a i trosak bi se onda moglo naplatiti ne samo Zagrepcanima, nego svim gradjanima Lijepe Nase… Dinamo bi mozda tada dobio i vise navijaca iz citave Hrvatske, pa bi mozda cak i promjenili ime opet u CROATIA[smiley1]

“Please, God, Just One More Bubble.”

U ovoj državi je sve vezano za politiku. Mišljenja sam da će na žalost na cijenu ove dionice više utjecati rezultat izbora nego rezultat poslovanja IGH u 3Q.

Komentar sa seebiza:

Ove godine u BiH ”Tuđmanov ministar” jačanjem IGH firme u Mostaru spremio se za širenje u RS, pišu mediji, jer poznato je jednono da je do sada dobijao milionske poslove jedino u F BiH; otvorio je novu poslovnu zgradu IGH Mostar; započeo je kampanju da Jadranska autocesta treba ići kroz BiH; incirao je gradnju autoceste Okučani-Banja Luka-Livno-Split i što je vrlo bitno preko BiH, IGH sprema ulazak na tržište Kazahstana.

Radića su u fokus pažnje javnosti stavile i izjave „da bi buduća Jadranska autocesta dijelom trebala prolaziti kroz BiH, kao i o potrebi gradnje autoceste Okučani Banja Luka Livno Split, nazivaju suptilnom medijskom kampanjom u kojoj će njegov IGH imati najveću korist“. Činjenica je da je netom prije nego što će se oglasiti povodom Pelješca, Radić je sa Brankovićevom vladom sklopio deal
a će će IGH učestvovati i biti nadzorni organ za 150 kilometara koridora Vc, te da će raditi na dugo očekivanoj tzv sarajevskoj zaobolaznici.

zašto vi uopće pričate o izborima kad je to rješeno? HDZ ostaje na vlasti i ja neznam koji vrag ste sad počeli pričat o politici.. kako god okreneš IGH bude samo sve bolji i bolji a u sadašnju cijenu pelješac nije uračunat tako da opet svejedno

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close