Sve zavisi kako tko gleda na ovu dionicu.Ako se gleda dugoročno ovo je jedna od najperspektivnijih dionica zato što ima jake kadrovske resurse koji mogu izaći sa svojim projektima van granica Hrvatske i Balkana.Dok će se većina drugih firmi završetkom krupnih infrastrukturnih projekata u Hrvatskoj naći u nezavidnom položaju.
Uzeo sam ovu dionicu jer nemam namjeru svaki dan buljiti u kompjuter sa strahom da će mi u jednom danu dionica izgubiti na vrijednosti 10-15 % kao što se događa ovih dana sa nekim dionicama koje su bez svake mjere i fundamentalnih razloga napumpane do krajnjih granica.
Preobrati se i ti sine. Hvala Bogu[smiley11]
tunkas:
”
NHF ali meni se sviđa ovakava korekcija… daje mi šansu za dokup na razinama oko 14000… pitanje je samo čekati da padne ispod (i hoće li se to upoće dočekati) ili kupovati već na 14500? tko ju ima, i pametan je, ne prodaje!!!! A
”
Pitanje koliko su prodavači glupi da dalje prodaju par dana prije izvješća…
ne brinu mene likovi sa 1-5 dionica neg ovi sa 50-100. e sad ti možeš reć da netko ko ima1,5 mil. (recimo) u igh je glup kaj prodaje prije izvještaja a ja mogu reć da možda on zna nešto kaj ti neznaš……al bumo vidli
Gledajući zadnje transkcije i prosjek danas ,nekome se jako prižurilo…[smiley10]
Strah me ove dionice, bojim se je dokupiti prije izbora, a isto tako mislim da može još dosta gore.
davids: ” tunkas: ” NHF ali meni se sviđa ovakava korekcija… daje mi šansu za dokup na razinama oko 14000… pitanje je samo čekati da padne ispod (i hoće li se to upoće dočekati) ili kupovati već na 14500? tko ju ima, i pametan je, ne prodaje!!!! A ” Pitanje koliko su prodavači glupi da dalje prodaju par dana prije izvješća… ” ne brinu mene likovi sa 1-5 dionica neg ovi sa 50-100. e sad ti možeš reć da netko ko ima1,5 mil. (recimo) u igh je glup kaj prodaje prije izvještaja a ja mogu reć da možda on zna nešto kaj ti neznaš……al bumo vidli
Nema brige…
[smiley2]
Strah me ove dionice, bojim se je dokupiti prije izbora, a isto tako mislim da može još dosta gore.
Ne boj se izbora…Da je SDP htio istjerat pravdu,napravio bi poštenu reviziju privatizacije još 2000-te.Reklo bi se : vrana vrani oči ne kopa…Osim toga bez Jure Radića i IGH-a ne mogu ni beton pošteno zamješat – pa i da pobjede.
Crobex je općenito došao na vrh i sad slijedi blaga korekcija. Nije to samo kod IGH, već je i kod svih ostalih.
Nebojte se. Biti će jeftinijeg dokupa ove super dionice. A ovi koji lupaju po bidu sa 90 kom, neka se iskrcaju pa ćemo gore.
pupovac: ” Strah me ove dionice, bojim se je dokupiti prije izbora, a isto tako mislim da može još dosta gore. ” Ne boj se izbora…Da je SDP htio istjerat pravdu,napravio bi poštenu reviziju privatizacije još 2000-te.Reklo bi se : vrana vrani oči ne kopa…Osim toga bez Jure Radića i IGH-a ne mogu ni beton pošteno zamješat – pa i da pobjede.
a ne ne ne kolega , ako dode sdp, igh ce biti u nezavidnoj situaciji u odnosu na sada, napominjem, ako dode sdp, ali ako pobjedi hdz, eto ga na 20 pet dana nakon izbora[smiley2]
Crobex je općenito došao na vrh i sad slijedi blaga korekcija. Nije to samo kod IGH, već je i kod svih ostalih. Nebojte se. Biti će jeftinijeg dokupa ove super dionice. A ovi koji lupaju po bidu sa 90 kom, neka se iskrcaju pa ćemo gore.
kako gdje kolega, neke su dionici vrlo otorne na korekciju, necu nista reklamirati ali zna se[smiley2]