IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja cekam na 14k pa cu kupiti

ja cekam na 14k pa cu kupiti

Nadam se da nećeš dočekat [smiley2]

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

Ima li neko suvislo objasnjenje zasto ovako pada prbilo je psiholosku barijeru od 14 k

Ima li neko suvislo objasnjenje zasto ovako pada prbilo je psiholosku barijeru od 14 k

Valjda od 15K?

[b]William A. Ward:[/b] Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.

sutible:

ŠTA???[smiley8]

mislio je 15k…makar leti prema 14k…prestrašno

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Von Braun:

sutible:

ŠTA???[smiley8]

mislio je 15k…makar leti prema 14k…prestrašno

Zato jer imamo odviše raspoložene prodavače

Hell is Empty and all the Devils are Here

A sad,da bas leti… 2,5% i nije bas letenje. Srednja cijena je jos iznad 15k, ovo ispod su zanemarive kolicine.

Da potsjetimo dijonicare jos svjezije od mene:
nakon rasta obicno slijedi korekcija od 30 ili 60 posto prethodnog rasta. Ili u prijevodu, rast sa 13 na 16 je tri tisuce, logicno je da se korigira oko tisucu ili u gorem slucaju dvije tisuce.
Te oscilacije su normalne, nije normalno puno toga drugog kod ove dionice ali kretanje cijena je prilicno logicno.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

S obzirom na širinu bollingera ovo je bilo očekivano (vidi prilog), čak se ne bih iznenadio ni da padne ido 13K ali mislim da je dugoročni trend dobar. Dakle bez panike i biti strpljiv. Dnevne i tjedne oscilacije ne znače ništa. IGH je zdravo poduzeće i nije balon od sapunice kao neki drugi.

ovo se zove jeftini dokup prije 3q…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

O ja bi se bome cudio da padne na 13…

Po mojoj logici odbijanac slijedi na ovim razinama 14.700 a ako ne onda sigurno oko 14.000

Kratkorocno, veci pad moze uslijediti samo pobjedom vragova na izborima ali i bi se kroz koji mjesec vratilo na svoje sa objavama FI-eva u kojima se ocekuje opravadnje ne ovih nego i osjetno visih cijena.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

S obzirom na širinu bollingera ovo je bilo očekivano (vidi prilog), čak se ne bih iznenadio ni da padne ido 13K ali mislim da je dugoročni trend dobar. Dakle bez panike i biti strpljiv. Dnevne i tjedne oscilacije ne znače ništa. IGH je zdravo poduzeće i nije balon od sapunice kao neki drugi.

obzirom da IGH preko 90% svojih poslovnih prihoda ostvaruje u RH, a poslove posljednjih godina dobiva uz blagoslov Vlade RH, upitna je izvjesnost rasta poslovnih prihoda firme u slučaju pobjede SDP-a na predstojećim izborima.
time i budućnost cijene dionice postaje upitna.
ovo je “politička dionica”…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

O ja bi se bome cudio da padne na 13…

Po mojoj logici odbijanac slijedi na ovim razinama 14.700 a ako ne onda sigurno oko 14.000

Kratkorocno, veci pad moze uslijediti samo pobjedom vragova na izborima ali i bi se kroz koji mjesec vratilo na svoje sa objavama FI-eva u kojima se ocekuje opravadnje ne ovih nego i osjetno visih cijena.

MA jasno.[smiley11]

I ne bi rekao da je ovo politička dionica. To su gluposti.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close