ja cekam na 14k pa cu kupiti
Nadam se da nećeš dočekat [smiley2]
Ima li neko suvislo objasnjenje zasto ovako pada prbilo je psiholosku barijeru od 14 k
Valjda od 15K?
sutible:
”
Ima li neko suvislo objasnjenje zasto ovako pada prbilo je psiholosku barijeru od 14 k
”
ŠTA???[smiley8]
mislio je 15k…makar leti prema 14k…prestrašno
Von Braun:
”
sutible:
”
”
ŠTA???[smiley8]
”
mislio je 15k…makar leti prema 14k…prestrašno
Zato jer imamo odviše raspoložene prodavače
A sad,da bas leti… 2,5% i nije bas letenje. Srednja cijena je jos iznad 15k, ovo ispod su zanemarive kolicine.
Da potsjetimo dijonicare jos svjezije od mene:
nakon rasta obicno slijedi korekcija od 30 ili 60 posto prethodnog rasta. Ili u prijevodu, rast sa 13 na 16 je tri tisuce, logicno je da se korigira oko tisucu ili u gorem slucaju dvije tisuce.
Te oscilacije su normalne, nije normalno puno toga drugog kod ove dionice ali kretanje cijena je prilicno logicno.
S obzirom na širinu bollingera ovo je bilo očekivano (vidi prilog), čak se ne bih iznenadio ni da padne ido 13K ali mislim da je dugoročni trend dobar. Dakle bez panike i biti strpljiv. Dnevne i tjedne oscilacije ne znače ništa. IGH je zdravo poduzeće i nije balon od sapunice kao neki drugi.
O ja bi se bome cudio da padne na 13…
Po mojoj logici odbijanac slijedi na ovim razinama 14.700 a ako ne onda sigurno oko 14.000
Kratkorocno, veci pad moze uslijediti samo pobjedom vragova na izborima ali i bi se kroz koji mjesec vratilo na svoje sa objavama FI-eva u kojima se ocekuje opravadnje ne ovih nego i osjetno visih cijena.
S obzirom na širinu bollingera ovo je bilo očekivano (vidi prilog), čak se ne bih iznenadio ni da padne ido 13K ali mislim da je dugoročni trend dobar. Dakle bez panike i biti strpljiv. Dnevne i tjedne oscilacije ne znače ništa. IGH je zdravo poduzeće i nije balon od sapunice kao neki drugi.
obzirom da IGH preko 90% svojih poslovnih prihoda ostvaruje u RH, a poslove posljednjih godina dobiva uz blagoslov Vlade RH, upitna je izvjesnost rasta poslovnih prihoda firme u slučaju pobjede SDP-a na predstojećim izborima.
time i budućnost cijene dionice postaje upitna.
ovo je “politička dionica”…
O ja bi se bome cudio da padne na 13…
Po mojoj logici odbijanac slijedi na ovim razinama 14.700 a ako ne onda sigurno oko 14.000
Kratkorocno, veci pad moze uslijediti samo pobjedom vragova na izborima ali i bi se kroz koji mjesec vratilo na svoje sa objavama FI-eva u kojima se ocekuje opravadnje ne ovih nego i osjetno visih cijena.
MA jasno.[smiley11]
I ne bi rekao da je ovo politička dionica. To su gluposti.