U svojoj evidenciji podataka sam naišao na “FI za 3Q je 31.10.” Ne sjećam se više gdje sam to vidio ali sam zapisao. Zna li netko išta o tom datumu i da li je to tako? Možda glasnogovornik?
Ne znam …[smiley2]
3Q čini mi se da ne bu ovaj tjedan.
1H je bilo 6.08. ,1Q je bio oko 5.5.
Danas ništa novo. Paketi od 100kom na prodaji žurno se odlučuju lupiti po bidu, i ruše cijenu.
Stabilizacija do 3Q.
Opet smo prvi po prometu, ajme.
Loše smo počeli.
Da, ali netko brani cijenu sa milijunskim iznosima. Po meni nema zime cim ovako drze cijenu, prvo da ne odleti prema gore a sad da se ne korigira ispod 15.
Prvih 5 na kupnji puno više (cca 8,4 puta jače) u odnosu na prvih 5 na prodaji
p/b vam je kolega 12 u prilogu, ili ja nesto krivo vidim?
[color=blue]Aktualno[/color]
U Splitu je 25.10.’07. održana javna prezentacija projekta Sportsko-poslovnog kompleksa Lora u sklopu kojega se gradi i višenamjenska dvorana s 12000 mjesta za potrebe Svjetskog rukometnog prvenstva u siječnju 2009.
Na nedavno završenom anonimnom urbanističko-arhitektonskom natječaju za zonu P21 uz Poljičku ulicu u Splitu u konkurenciji 12 autorskih timova iz cijele Hrvatske, treću nagradu osvojili su arhitekti Ivana Bakotić, Dražen Pejković i Bojan Jurić, djelatnici splitskog poslovnog centra IGH, koje zajednički veže ljubav prema arhitekturi, a unutar IGH trenutno angažirani na različitim poslovima od urbanizma, projektiranja, nadzora i konzaltinga. Ovaj autorski tim je ponudio jasno i cjelovito urbanističko rješenje čitave zone ukupne površine od cca 150.000,00 m2, za što je dobio posebno priznanje i preporuku žirija da se u daljnjoj realizaciji ove zone timu povjeri izrada Detaljnog urbanističkog plana.
U natječaju koji se sastojao od obveznog i anketnog dijela autorski tim je predložio rahlu izgradnju stambeno poslovnih objekata, te javnih sadržaja kroz jednostavnu urbanističku matricu, reagirajući na postojeće kvalitete ovog atraktivnog splitskog prostora. Optimalno usklađeni urbanistički elementi poput – kvalitetne južne orijentacije, hortikulturnog fonda visokog zelenila, ozelenjenih pješačkih površina namijenjenih za igru djece i zadržavanje, u stambenoj zoni s aktivnim poslovnim prizemljima – predstavljaju osnovne urbanističke elemente nagrađenog rješenja.
Otkud IGH P/Bv na vrijednosti 12. Kolega matrix gdje ste izvukli tu tablicu za fund analizu?
Hvala kolega Matrix,realno govoreći ovo je jako veliki projekat,čini mi se da je u Zg da bi imao veći odaziv.Treba posebno naglasiti zadnje riječi iz privitka u kojem je projekat.
“Ovime su i stručnjaci IGH zakoračili u za Hrvatsku novo i zahtjevno područje realizacije složenih projekata po modelu javno privatnog partnerstva.”