Davids, sve znaš o IGH, čime se inače baviš. Cijeli dan si na forumu. Uvijek ti. Primaš li plaću na IGH? Ljudi, Dešković prodaje poprilično!!! Zamjenik našeg Jure!!! Most se ljulja kao i neke fotelje. Gadno je kad se ljulja!
Još zanimljivije…inače mostovi se moraju “ljuljati” inače bi pukli!!!
pštnhrcgvc: ” Davids, sve znaš o IGH, čime se inače baviš. Cijeli dan si na forumu. Uvijek ti. Primaš li plaću na IGH? Ljudi, Dešković prodaje poprilično!!! Zamjenik našeg Jure!!! Most se ljulja kao i neke fotelje. Gadno je kad se ljulja! ” Još zanimljivije…inače mostovi se moraju “ljuljati” inače bi pukli!!!
Znam za one montažne, iliti čak armiranobetonske, za ove papirnate još nisam čuo!
Na kojem ono natječaju Vlade RH za projektiranje mosta, IGH dobio posao, živ bio? Nešto se ne mogu sjetiti!
Podsjeti me glasnogovorniče.
Davids, sve znaš o IGH, čime se inače baviš. Cijeli dan si na forumu. Uvijek ti. Primaš li plaću na IGH? Ljudi, Dešković prodaje poprilično!!! Zamjenik našeg Jure!!! Most se ljulja kao i neke fotelje. Gadno je kad se ljulja!
deskovic kupuje novi brod, jedrilica, 55 stopa, pa mu treba nesto love
davids:
”
pštnhrcgvc: ” davids: ” pštnhrcgvc: ” Davids, sve znaš o IGH, čime se inače baviš. Cijeli dan si na forumu. Uvijek ti. Primaš li plaću na IGH? Ljudi, Dešković prodaje poprilično!!! Zamjenik našeg Jure!!! Most se ljulja kao i neke fotelje. Gadno je kad se ljulja! ” Još zanimljivije…inače mostovi se moraju “ljuljati” inače bi pukli!!! ” Znam za one montažne, iliti čak armiranobetonske, za ove papirnate još nisam čuo! Na kojem ono natječaju Vlade RH za projektiranje mosta, IGH dobio posao, živ bio? Nešto se ne mogu sjetiti! Podsjeti me glasnogovorniče. ” Za početak bi bilo ok da malo modificiraš nik,pa ćemo komunicirati hvala ”
Koliko sam ja dešifrirao kolegu, pštnhrcgvc-a. To znači Pošteni Hercegovac.
I ne treba modificirati nick, ovako je baš simpa.
Možda ima problema s prekrutim konstrukcijama i rubnim uvjetima, ali nick je zakon. [smiley2]
Stvar je jedino u ogranicenom broju slova za nick…
Nego da se vratimo na IGH, kakva su vaša očekivanja od idućeg tjedna tj. da li će više nalikovati prošlom ili pretprošlom tjednu???
Nego da se vratimo na IGH, kakva su vaša očekivanja od idućeg tjedna tj. da li će više nalikovati prošlom ili pretprošlom tjednu???
Kako god okreneš, lupa se i ne da niže pa neka sam svatko odluči što je posrijedi.
Ja samo želim da imamo određeni nivo komunikacije na ovoj temi,puno ljudi nas čita…Ozbiljni ljudi vode IGH projekti koji se rade nose veliku odgovornost i služe tisućama ljudi svakodnevno,godinama.Zato kupite ovu dionicu i zaboravite na nju…
U idućim poglavljima HDZ-ova programa, s ovih se političkih fraza prelazi na vrlo konkretno nabrajanje ciljeva. U drugom se poglavlju kaže kako će se dovršiti autocesta preko Pelješkog mosta do Dubrovnika, kako će se izgraditi nizinska pruga Botovo – Rijeka, obnoviti željeznička pruga Zagreb – Tovarnik, izgraditi kanal Dunav – Sava, izgraditi novi zagrebački aerodrom, dovršiti koridor VC kroz Slavoniju, izgraditi autocesta do Siska, te izgraditi autocesta Žuta Lokva – Rijeka.
Predizborna kampanja je i bit će raznih podmetanja. IGH bi po mojoj procjeni tu mogao biti ranjiv što mi iskreno paše, nebi volio da dionica odleti u nebesa pa se raja krene zadovoljno iskrcavati. ovako se polako navikujemo na novu vrijednost vlastitog portfelja.
Sjetite se samo vrijednosti za vrijeme IPO HT -a i stanje danas, mislim da bi trebali biti zadovoljni i skromni…
[color=blue]Pelješki most bit će viši od njujorških mostova[/color]
[color=blue]IGH dobio projektiranje koridora Vc kroz Bosnu[/color]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/igh-dobio-projektiranje–koridora-vc-kroz-bosnu!,1001.html