IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima netko informacije kakvo bi otprilike izvješće moglo biti? Ovo je već stvarno previše rasprodaje ako se očekuje izvrsno izvješće.

Već je danima ista priča… nek se iskrcaju pa ćemo gore

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Bilo bi jako zanimljivo vidjeti listu dioničara od 11.-20. mjesta, dva su fonda već na 1700

Čemu nestrpljenje, nisu li ulaganja u dionice dugoročne investicije?
Ovo su samo oscilacije i da se zadrži 6 mjeseci na razini od 14.500 – 15.500 nije bed.

[color=grey][i]Ne pozivam Vas ni na kupnju ni na prodaju - odluku biste trebali donijeti temeljem prospekta, a ja vam ga ne nudim. Iznosim samo neka svoja razmišljanja o vrijednosnim papirima koje pratim. [i][/color]

Ima netko informacije kakvo bi otprilike izvješće moglo biti? Ovo je već stvarno previše rasprodaje ako se očekuje izvrsno izvješće.

pa ja ocekujem dobit negdje 0ko 50-55 mil kn kumulativno za prva 3q

Čes:

pa ja ocekujem dobit negdje 0ko 50-55 mil kn kumulativno za prva 3q

jure je sam reko da imaju 50% veću dobit

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Čes: ” Ima netko informacije kakvo bi otprilike izvješće moglo biti? Ovo je već stvarno previše rasprodaje ako se očekuje izvrsno izvješće. ” pa ja ocekujem dobit negdje 0ko 50-55 mil kn kumulativno za prva 3q

Ja više oko 65-68

Zašto ste tako osjetljivi i ratoborni?! Pa nije bed što smo u crvenom, to je odlična stvar ako gledamo iz perspektive kupnje, zar ne? A i ako gledamo rast u posljednjih mjesec dana!
Uživajte, brzo ćemo u zeleno i opet ćete se ljubiti na forumu i skupa svršavati pišući jedni drugima hvalospjeve kako smo pametni i znali smo da će rasti do nebesa…
Živjeli!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

neda se prodaja a i kupnja se drži

Zadnja transakcija – pola minute prije zatvaranja – na 15.130…
Nije loše s obzirom na tolika iskrcavanja…

"Ako ne znate kuda idete, svi vas putevi tamo vode" - kineska

hm..ko da ce q3 biti los,pa se neko uz ove dobre vjesti i cijenu iskrcava

hm..ko da ce q3 biti los,pa se neko uz ove dobre vjesti i cijenu iskrcava
[/quot

Zanimljivo za prvi put…

Davids, sve znaš o IGH, čime se inače baviš. Cijeli dan si na forumu. Uvijek ti. Primaš li plaću na IGH?
Ljudi, Dešković prodaje poprilično!!! Zamjenik našeg Jure!!! Most se ljulja kao i neke fotelje. Gadno je kad se ljulja!

New Report

Close