Pa ja mislim da je vecina kupila dionicu dugorocno, poslovi izgradnje bosna, albanija, srbija i bivsi sssr. Perspektiva je tu samo je pitanje vremenski okvir u kojem se promatra dionica.
da li možda netko zna kada izlazi fin. izvješće?!
hvala
Eno na kupnji paketić od 60 komada [smiley1]
Čini se da je netko izvješće već čitao [smiley1]
mene više brine što se vijesti tako gomilaju, kao da namjerno forsaju fokus na igh
nedavno sam pisao nesto slicno….potpuno se slazem[smiley8][smiley8][smiley8]
i dalje se vodi bespoštedna borba
Paketić od 60 kom na kupnji je svojevrsna podrška da ne odemo ipod 15 000.Dakle netko brani cjenu…
i dalje se vodi bespoštedna borba
Još malo!
Makar kad vidim kakvu obranu imaju druge dionice, dođe mi da se smrznem.
Paketić od 60 kom na kupnji je svojevrsna podrška da ne odemo ipod 15 000.Dakle netko brani cjenu…
glupost, lupa se prodaji, nekih 150 komada otišlo po prodaji, a ti govoriš o branjenju cijene
marinko: ” Paketić od 60 kom na kupnji je svojevrsna podrška da ne odemo ipod 15 000.Dakle netko brani cjenu… ” glupost, lupa se prodaji, nekih 150 komada otišlo po prodaji, a ti govoriš o branjenju cijene
Prodaja se čisti ne možemo dolje u ovom valu smo na 170 mil
glupost, lupa se prodaji, nekih 150 komada otišlo po prodaji, a ti govoriš o branjenju cijene
Lupa se zadnjih 2 tjedna po prodaji. Ali ovi koji izlaze to dobro znaju.
ja mislim da su namjerno plasirane vijesti da dionica ne padne ko za HT. samo budala bi u trendu pada( vade se novci za atlantic-institucije) plasiro ovoliko pozitivnih vijesti.da se ovo plasiralo prije 7 dana cijena bi bila na 25000kn. po meni loš potez
marinko:
”
”
Meni se čini da ti neznaš što pričaš.Ne govorim o prodaji nego o podršci na kupnji.