mexomag:
”
Ja sam također za Lanište. Nisu mi jasni ovi što viču da je stadion svetinja. Za Arsenal stadion nije svetinja i novi dobije ime po sponzoru dok je Dinamov stadion svetinja u koju se nedira. Strašno.
”
To su oni koji gledaju rast i muku muče, sve je to za ljude.[smiley2]
ti kojima je stadion svetinja ne gledaju ništa , ti ne prate burzu, a uz čast iznimkama uglavnom su primitivci.
Građevinske aktivnosti u Hrvatskoj opet u porastu
Business.hr/Hina
24.10.2007 10:59
Pročitaj komentare(0)
U kolovozu je u Hrvatskoj zabilježen nastavak rasta građevinskih radova koji je započeo u srpnju, nakon što je u lipnju prvi put u posljednje gotovo dvije godine zabilježen pad građevinskih aktivnosti, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku o fizičkom obujmu građevinskih radova koji se temelji na odrađenim satima radnika na gradilištima.
Tako su građevinski radovi u Hrvatskoj u kolovozu ove godine bili veći za 2,6 posto u odnosu na prošlogodišnji kolovoz.
U prvih osam mjeseci ove godine zabilježen je rast građevinskih radova za 3 posto u usporedbi s radovima u razdoblju od siječnja do kraja kolovoza 2006. godine.
E kad smo mislili da je PBZ prestao prodavati, počeli su prodavati drugi u Top10, pa nemrem vjerovati.
Ali stvar je u tome što ti novi veliki prodavači ne znaju prodavati već spuštaju cijenu.
Drš te se ljudi. Samo polako.
Celnik dinama se vjerojatno nada da ce i on u djep spremiti dio kolaca pa sad grmi protiv novog stadiona dok ne vidi neke konkretnije (citaj novcane) razloge za preseljenje. Kad to dobije, brzo ce zaboraviti “svetinju”.
Navala kupaca dionice Veterine katapultirala je njenu cijenu do razine 129,99 kuna uz promet viši od 3 milijuna kuna. Business.hr
Kako bi se ovo kod nas nazvalo zadnjih dva tjedna opsada?
[smiley2]
Danas je skupljanje i kapitaliziranje dobiti, što je vidljivo tko prati tijek trgovanja.
Danas je skupljanje i kapitaliziranje dobiti, što je vidljivo tko prati tijek trgovanja.
Čini mi se da neće dugo ovako. To se možda iskrcavajo oni za ATGR IPO.
Ovo je samo prvi val otpora, ne brinem. Drugi val rasta će biti još jači.[smiley11]
slazem se da, iliti drugim rjecima korekcija
valentine: ” Danas je skupljanje i kapitaliziranje dobiti, što je vidljivo tko prati tijek trgovanja. ” slazem se da, iliti drugim rjecima korekcija
neka malo ne možemo svaki dan rasti likvidnost je i dalje odlična …
slazem se da, iliti drugim rjecima korekcija
Kako je sad korekcija, a do jučer si vikao blokada?
Tako se raspoznaju manipulatori na forumu ništa drugo.