IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://novac.jutarnji.hr/makro-mikro/igh-potpisao-ugovor-o-nadzoru-nad-izgradnjom-termoelektrane-banovici-vrijedan-715-mil/9313094/

Koji je datum objave ove reciklaže??? Vi ste kolega baš besramni u svom agitiranju.

Počinje obnova Krčkog mosta, promet će se odvijati jednim trakom

… a predstavnici ARZ-a i Instituta IGH potpisali su ugovor o stručnom nadzoru i kontroli kvalitete radova.

Ugovor od milijun kuna za dvije godine, da se dopuni vijest.

Baustelac

Na stotine je takvih ugovora…nemojmo biti sitničavi..

Nisam, samo se pitam kao i 99% ovih nedrukera ovdje zašto se ne plaća ni kamata iz PSN a kamoli ostalo kad teče med i mlijeko i novci se skupljaju lopatom po cesti?

I kako se nekome da stavljati jednom dnevno članak ili obavijest staru 3-4 godine a onda nestati na 10 dana kada napokon dođe još jedno loše kvartalno ili polugodišnje FI?

Baustelac

Ako niste u dionici čemu briga za PNS i ostalo….opustite se i uživajte

Pratim tržište i konkurenciju pa mi nije jasno, možda negdje griješim pa tražim dodatne informacije od stručnjaka na tržištu da mi stvari budu jasnije a odluke ispravnije.

Još mi nitko nije objasnio u čemu ovdje griješim pa i dalje čekam Godota.

@ pila

Prošlu i ovu godinu ugovoreno je toliko poslova da kad se sve to izrealizira i naplati i kad se ti efekti napokon počnu vidjeti kroz  FI koja slijede već tijekom slijedeće godine, već sada smiješni postovi i upiti pojedinaca ovdje, biti će još smiješniji. Svakako se predugo loše razdoblje za igu bliži svojemu kraju.

Baustelac

Niste li  surađivali sa IGH….pa upoznati ste sa odnosima na tržištu…

Baustelac

Surađujete sa njima, i nije vam jasno ????

Ja ne surađujem meni je jasno ,i zato sam vlasnik 6 200 dionica IGH !!!

Ovdje svi samo puno pričaju.. što onda što se vraćaju dugovi ? Ne znači da ce tako skoro biti profitabilni.. ovo “zapošljavamo” mi je najjače.. koliko plaćate ljude ? Kikiriki! Lova je u izvođenju .. ljudi moji ja sam građevinar i znam kaj pričam

New Report

Close