IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Komentari na izvješće za 2Q?

Institut IGH dobit 1,1 mil kn, a IGH grupa 1,8 mil kn neto dobiti.

Kratkoročne i dugoročne obveze poprilicno smanjene.

Ja sam vidio gubitak od 4 mil kn prije 2 sata. Otkuda vi sad izvlačite dobit? I lijepo sam vam rekao. I još uvijek neki kupuju…mili Bože..

rezultati su puno lošiji od očekivanja ,pogotovo od žestokog rasta cjene dionice koji je prethodio objavi izvješća i zato 👎

budapest !

Hoće li se sad novinar iz Seebiza ispričati ljudima koji su zbog njega izgubili novac?

Izvjesce za 2Q je ocekivano. Nije niti moglo biti drugacije zbog lockdowna. Dugovibi proslost firme su takodjer poznati. Ocekujem korekciju iducih dana na realnu cijenu, a tu sam ja negdje dionicu i prodala prije dva tjedna. Vlakic nisam predvidjela, ali niti ne ulazim u njih jer mi je to preveliki rizik.

Prije mjesec dana sam napisao, koje izvjesce je odgodjeno a da je bilo dobro

Dajte budite razumni, pričamo o dobiti u razdoblju u kojem je bdp pao 15%…

A tek dolazi drugo polugodište…

… posebno je pozitivno što je ekipa vani…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Na temelju cega se ovdje zakljucuje da su trejderi vani?

A tko je to napucao cijenu zadnjih dana nego spekulanti koji su se gurali u vlakic?

Marielena, 31.08.2020. u 19:42

Na temelju cega se ovdje zakljucuje da su trejderi vani?

A tko je to napucao cijenu zadnjih dana nego spekulanti koji su se gurali u vlakic?

Po pisanju većine koja je do jučer pisala pozitivno

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

A inače najviše sam se bojao dokapa po 10 kn, na mnogima dionicama sam tako prošao. Ne ulažem više u firme koje su puno dužne a cijena dionica na burzi je veća  od 10 kn.

New Report

Close