IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po meni prevelik rizik za biti u papiru. Dok ne vidim izvjesce. Ovako zaradio 25 keka u samo 10 dana. Nije lose.

Al kockar nisam.

Kolega @Salt tu se slazem sa vama. Kada gledam unatrag mene je najvise kostala pohlepa. Najveca greska sto nisam prodala Rivp na 4X kuna i Atpl na 400 kuna. Ali ok, to su bile pocetnicke greske. Prva ulaganja. Ali pohlepa prvo.

Ne znam na koga se to kolega xato odnosi. Imam jos 3xx dionica pa ne drukam za pad.

A spremna sam jos i uci i izaci.

randopph, 16.08.2020. u 14:59

Naravno da će biti plača, kod onih koji nisu na vrijeme ušli.

Graditeljski sektor biljezi veliki boom. Ovako puno poslova nismo imali nikad u povijesti.

Imam i Dlkv i Igh i prije 8kn ne bi prodavao Dlkv niti Igh prije 200kn.

Sve 5 kolega, samo kazem ovo je itekako rizicna dionica. Tu je svasta moguce. Padne li cijena ispod 100kn moglo bi nastati usko grlo za izlaz jer vecina dionicara ce raditi stop loss.

salt, 18.08.2020. u 08:56

Sve 5 kolega, samo kazem ovo je itekako rizicna dionica. Tu je svasta moguce. Padne li cijena ispod 100kn moglo bi nastati usko grlo za izlaz jer vecina dionicara ce raditi stop loss.

Ovo je Vas post od 2.8.

Vasi trejdovi i nacin trgovanja su u redu. Radite sa svojim novcem sto hocete.

Ali mjenjate misljenja kao Hajduk trenere i u najmanju ruku je neozbiljno i nekorektno ovako navlaciti i pisati

Lejo ništa, PBZ dokupila novih 256 dionica. Akumuliraju.

Izgleda da je negdje već procurilo kakvo će biti FI za 2Q i prvo polugodište.

Ili je BPZ ozbiljnije odriješio kesu, neovisno o FI.

Ako se dobro sjećam, fondovi se uključuju tek dok tržišna kapitalizacija pređe 100 mil kn. To je po zakonu. To bi tu bilo tek na oko 150 kn. Tad više nećete stići kupiti….

Ovako je to bilo prije 10-tak godina.

https://hrportfolio.hr/vijesti/trziste-kapitala/dionice-moraju-rasti-200-posto-da-ih-mirovinci-ne-prodaju-9925

Mislim da to više nije 750, nego je to sada 500 milijuna kuna.

Iga bi za tu igru morala preći cijenu od 800 kuna po dionici.

https://zse.hr/userdocsimages/novosti/i64VHGPWrNEG4E0K7aaLDg==.pdf

Ugovor od cca 2,1 milijun eura (ne kuna).

New Report

Close