A decki..ovo je prirodna korekcija..zavrsit ce na 96kn vjrrovatno. Ne trcite s papirom..medvjedi moraju vani.
Opa, novi kupac u top 10. Pbz. To smo čekali, napisao sam prije 2 dana da će se pojaviti veliki bijeli i progutati akcionara.
Ako PBZ-u ovo nije jednokratna kupnja, nego se pokrenuo, bit će ovdje vrlo veselo. Napokon imamo kupca sa konkretnijim budžetom.
Nejo, ne ide to ništa dole. TA griješi. Uvijek. Shvati.
Pa ne mislim da ce dionica vjecno padati..al TA kaze 96kn i to je to. Igh je trenutno dobro vodjena firma. Nije to Saponija ili Ddjh da se harče novci bezveze i krpaju gubici.
Pa ne mislim da ce dionica vjecno padati..al TA kaze 96kn i to je to. Igh je trenutno dobro vodjena firma. Nije to Saponija ili Ddjh da se harče novci bezveze i krpaju gubici.
TA ovo, TA ono. TA nije predvidjela i ukalkulirala prebjege iz ige u opte i nazad. TA je da se imaš s čime malo zabavljati i u nešto vjerovati (ako već baš moraš).
Prema svemu sudeći, slijedeća kupnja ti je na skuplje nego si prodavao i time se okolo hvalisao. Baš je grdo kad surova stvarnost ne uzima u obzir trejderske želje, planove i očekivanja.
Prema stanju bida i očitog očekivanja od strane novih ulagača, sve smo dalje od stotice kuna.
Kolega ja sam mogao kupovati po 117,116,114,113 …dakle jeftinije nego sam prodao. Malo sam se zakockao jer 160.000kn uloziti u firmu u predstecajnoj nije moj fax. Al ovaj se isplatio. Dakle zahvalite meni na potpori na 100kn.
Od dobiti ostavio 300kom Igh. Za njih ni kopao nit orao. Nek se toćaju.
Dakle meni odgovara i rast i pad.
Svejedno TA postuje count valova, igh,sapn, hpb, adpl,lkpc,opte,lkri,rivp….puno dionica gledat cemo nize..mozda ne iduci tjedan..al budite sigurni da hocemo u bliskoj buducnosti.