Kako se je prica okrenula u samo mjesec dana. Bas me zanima sta ce pojedinci reci opet za mjesec-dva? Takve gluposti o izlasku Anne i eksploziji cijene nakon izlaska iste. Ne samo ovdje nego na onom drugom jos puno vece gluposti da stvarno nije za vjerovat sta neki pisu a jos vise u sta vjeruju
A kad cijena ode gore ili dolje uvijek se javi onaj netko tko tvrdi da je to bas iz onog razloga o cemu je on pisao prije xy mjeseci.
Ipak realno kupnja danas ne navlači nego stvarno želi kupiti ali ne može. Zato sam uzeo neku siću a ostatak ako padne.
I ja kupujem
Budući su mi stečajuše miljenice nadam se nešto i zaraditi
A kako sam izgubio mađik tač vjerojatno ide to dolje 😊
Marusica zaokružila na 5.000 komada. Prodala je sveukupno 40.000 komada.
Večeras ćemo znati da li to što je to okrugli broj ima neku težinu u smislu da će ostati na tome, ili prodaje do kraja.
Nažalost, nastupila je ljetna letargija, tako da do kraja kolovoza (kada je najavljen fi za 2Q20 i za prvo polugodište) ne možemo očekivati neke veće aktivnosti na ovoj dionici.
Dok je Ana prodavala netko joj je držao potporu na kupnji, jedan ili više njih. Sad kad se Anči s prodaje povukla, povukli su se i dobrotvori. Ostali su samo nadobudni kupci, a oni, vidim, nisu baš pri nekim novcima, pa sukladno tome ni aktualna cijena dionice neće ostati na zavidnom nivou.
@ maneken
Prije će biti da je nastupila ljetna letargija kao i na ostalim dionicama, a koja nema veze sa Annom i nekime tko joj je “držao” potporu. Taj netko nakupovao se duplo više dionica od drugih nego od nje. Ona mu je samo sretno uletila sa svojim dionicama na bud-pošto cijenama.