I zaboravio sam napisati da smo na polugodištu imali povećanje dobiti od 91,83%. A prema radićevim riječima sada očekujemo povećanje od 190%. I onda neka pojedinci na ovom forumu i dalje pišu kako nema osnove za rast ove dionice.
Bravo kolega. Hvala na infou.[smiley11]
Vaša predviđana za sutra? Jel ide preko 16.000?
Zvuči nevjerovatno prava veelika vijest slijedi,tek toliko da se ne opuštate,zato spremite lovu i još u dokup[smiley2]
Zvuči nevjerovatno prava veelika vijest slijedi,tek toliko da se ne opuštate,zato spremite lovu i još u dokup[smiley2]
Dajte kolega. Mislim stvarno, netko bi pomislio da drukate, pa bi se onda pojavili TEHNičari, kojima ne ide,
i počeli govoriti o dokupu za 13k kuna.[smiley1]
Ja proživljavam drugu mladost uz ovu dionicu.[smiley11]
ljudi moji,ako dobe stadion i tehnika bi onda mogla fino potegnut….stvarno mrzim kad dionice koje imama rastu
pa ja sam i danas dokupio jer nisam mogao odoliti kada je pala na 15.500 [smiley2]
sada vidim da sam još trebao ali lako je biti pametan poslije i nitko nije mogao znati koliko će se korekcija odraziti na nas… a još joj nije kraj…
gdje bi samo bili da je nije !?[smiley2]
evo još jednom K/P jer…
Ne druka kolega, zna nešto što treba biti u zg-u … jel tako kolega davids, a vezano je uz igh?
davids:
”
”
Ne druka kolega, zna nešto što treba biti u zg-u … jel tako kolega davids?
lunapark?
e kolega lanica (ako si muško ne da mi se sad postove pretraživati u potrazi za osbnim zamjenicama) daj si malo pročitaj svoje današnje postove na ovoj temi … prvo drukaš na 13k a onda prepričavaš dobre vijesti. …
I da radi se o lunaparku … i to poprilično velikom … [smiley1]
pretpostavljam da misliš na jednu od ovih vijesti:
”„Očekujemo kroz nekoliko mjeseci slične pozitivne vijesti i s ovih tržišta,“ rekao je Radić. U Rusiji su igri tri ozbiljna posla od kojih su jedan Olimpijske igre u Sočiju. „U taj će projekt država uložiti 12 milijuna eura, a privatni investitori 14 milijuna eura. Mi smo s ruskim partnerom dali ponude za projekt luke u Sočiju, a razmišljamo i o gradnji velikih dvorana te mosta preko rijeke Ob u Sibiru,“ rekao je Radić. IGH također pregovara o izgradnji novih dijelova gradova Tomsk i Novosibirsk. ”