IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Drastično podcjenjen IGH će napokon mnogima doći u horizont.

Jedino što valjda plaši male ulagače, ili oni čekaju da Anna još jeftino proda, te ne žele dirati u dionicu.

Pongo, 07.04.2020. u 23:51

Drastično podcjenjen IGH će napokon mnogima doći u horizont.

podcijenjen??po čemu je to podcijenjen??

ajde napiši koliki je BV po dionici IGH!

tovarish, 08.04.2020. u 11:56

Dodaj na BV (koji te toliko žulja) sve stotine milijuna ugovorenih poslova, pa onda izračunaj koliki je zapravo stvarni BV. I zapitaj se zašto je tolika razlika između cijene dionice i tvojeg BV-a? Valjda ima neki razlog?  Ja ne znam, ali ti bi nam mogao objasniti.

Imam i dionice ingre već jako puno godina, i gledam BV 6,82 ali mi smo na pola cijene…

Zašto bih se samo za to trebali hvatati.

Pongo, 08.04.2020. u 21:19

Imam i dionice ingre već jako puno godina, i gledam BV 6,82 ali mi smo na pola cijene…

Zašto bih se samo za to trebali hvatati.

Pa nitko tko zna zbrojiti dva i dva se za to i ne hvata. Pogledaj na OPTE koliki je BV i kolika je cijena. Tovarish tamo ima sigurno upitnike velike do neba.

trial, 08.04.2020. u 14:42

tovarish, 08.04.2020. u 11:56

Dodaj na BV (koji te toliko žulja) sve stotine milijuna ugovorenih poslova, pa onda izračunaj koliki je zapravo stvarni BV. I zapitaj se zašto je tolika razlika između cijene dionice i tvojeg BV-a? Valjda ima neki razlog?  Ja ne znam, ali ti bi nam mogao objasniti.

Trial, ako je kompanija toliko puna love i toliko puno više vrijedi, jer, eto, imaju hrpu ugovorenih poslova, šta onda ne plati pišljivih desetak milijuna kuna duga? I ne samo to, nego ne da oni ne mogu otplatiti tu glavnicu, nego oni ne plaćaju nit kamatu od svega milijun kuna negdje kvartalno. Kako to? A imaju toliko ugovorenih poslova

Na kojih točno desetak milijuna kuna misliš? Očito je da baš nisi informiran o aktualnim činjenicama, a primio si se pisanije ovdje pritom se blamirajući u svojem neznanju.

Informiranost čini čuda u shvaćanju činjeničnog stanja stvari.

Čitaj, spoznaj …

Institut IGH cilja proboj na zapad Europe, akvizicije nisu isključene

Ne valjaj floskule kao politicar nego odgovori kad te se pita. Zadnji dio senior duga 37 mil i 10,7 mil od zaloga. Zasto ne plati bar jedno od tog dvoje? Ili bar kamatu od milijun kuna kvartalno? Zašto eto tu sicu ne plati bar kvartalno? A ima toliko ugovorenih poslova. Uz to im je i gazda teški milijarder

Svi nefinancijski vjerovnici su riješeni. A to su bile obaveze  koje je trebalo namiriti u cashu. Ostale su samo obaveze prema financijskim vjerovnicima, a sve su to hipotekarni krediti. Te obaveze će  uglavnom biti riješene zamjenom duga za nekretnine koje IGH-u nisu potrebne i bitne u poslovnim aktivnostima. Cash flow firme ostaje neopterećen. Poslovanje velikim koracima ide naprijed. Sa veseljem iščekujemo svako novo i novo FI.

Koliko ti dugo očekujes s nestrpljenjem svako novo FI?

Radi se

VIDEO: Postavljaju se gigantski stupovi Pelješkog mosta, neki su viši od nebodera

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.nacional.hr/prica-o-uspjehu-igh-na-medunarodnom-trzistu/&ved=2ahUKEwjT6YOBrOvoAhVJfZoKHa1WB704ChAWMAl6BAgGEAg&usg=AOvVaw10av1mjr8g6RQUNv1CKst2

drukeri na ignore: bisakovi, serislav,, neumoran, https://www.youtube.com/watch?v=VKlf7Llcl5U&list=LLzzxP81UKsk5js-Yy0dtuHw&index=79

New Report

Close