Drastično podcjenjen IGH će napokon mnogima doći u horizont.
Jedino što valjda plaši male ulagače, ili oni čekaju da Anna još jeftino proda, te ne žele dirati u dionicu.
Drastično podcjenjen IGH će napokon mnogima doći u horizont.
podcijenjen??po čemu je to podcijenjen??
ajde napiši koliki je BV po dionici IGH!
Dodaj na BV (koji te toliko žulja) sve stotine milijuna ugovorenih poslova, pa onda izračunaj koliki je zapravo stvarni BV. I zapitaj se zašto je tolika razlika između cijene dionice i tvojeg BV-a? Valjda ima neki razlog? Ja ne znam, ali ti bi nam mogao objasniti.
Imam i dionice ingre već jako puno godina, i gledam BV 6,82 ali mi smo na pola cijene…
Zašto bih se samo za to trebali hvatati.
Imam i dionice ingre već jako puno godina, i gledam BV 6,82 ali mi smo na pola cijene…
Zašto bih se samo za to trebali hvatati.
Pa nitko tko zna zbrojiti dva i dva se za to i ne hvata. Pogledaj na OPTE koliki je BV i kolika je cijena. Tovarish tamo ima sigurno upitnike velike do neba.
Dodaj na BV (koji te toliko žulja) sve stotine milijuna ugovorenih poslova, pa onda izračunaj koliki je zapravo stvarni BV. I zapitaj se zašto je tolika razlika između cijene dionice i tvojeg BV-a? Valjda ima neki razlog? Ja ne znam, ali ti bi nam mogao objasniti.
Trial, ako je kompanija toliko puna love i toliko puno više vrijedi, jer, eto, imaju hrpu ugovorenih poslova, šta onda ne plati pišljivih desetak milijuna kuna duga? I ne samo to, nego ne da oni ne mogu otplatiti tu glavnicu, nego oni ne plaćaju nit kamatu od svega milijun kuna negdje kvartalno. Kako to? A imaju toliko ugovorenih poslova
Na kojih točno desetak milijuna kuna misliš? Očito je da baš nisi informiran o aktualnim činjenicama, a primio si se pisanije ovdje pritom se blamirajući u svojem neznanju.
Informiranost čini čuda u shvaćanju činjeničnog stanja stvari.
Čitaj, spoznaj …
Institut IGH cilja proboj na zapad Europe, akvizicije nisu isključene
Ne valjaj floskule kao politicar nego odgovori kad te se pita. Zadnji dio senior duga 37 mil i 10,7 mil od zaloga. Zasto ne plati bar jedno od tog dvoje? Ili bar kamatu od milijun kuna kvartalno? Zašto eto tu sicu ne plati bar kvartalno? A ima toliko ugovorenih poslova. Uz to im je i gazda teški milijarder
Svi nefinancijski vjerovnici su riješeni. A to su bile obaveze koje je trebalo namiriti u cashu. Ostale su samo obaveze prema financijskim vjerovnicima, a sve su to hipotekarni krediti. Te obaveze će uglavnom biti riješene zamjenom duga za nekretnine koje IGH-u nisu potrebne i bitne u poslovnim aktivnostima. Cash flow firme ostaje neopterećen. Poslovanje velikim koracima ide naprijed. Sa veseljem iščekujemo svako novo i novo FI.